SPORT — 14 august 2014 at 14:47

HC Dunarea, batuta mar de Dinamo

by

CSM Calarasi a scapat de sectia de handbal, aceasta ajungand acum la HC Dunarea 2014 Calarasi, club ce va reprezenta orasul de pe Borcea in Liga Nationala. La primul sau meci, formatia calaraseana a fost invinsa cu scorul de 32-25, la pauza 18-12, de catre Dinamo Bucuresti, cu ocazia Cupei Municipiului Vaslui. Este cea de-a treia partida pe care elevii lui Sabin Dacau o disputa in aceasta vara contra dinamovistilor. Formatia din Stefan cel Mare s-a impus de fiecare data, ceea ce nu reprezinta o surpriza. Deranjant pentru calaraseni este faptul ca infrangerile in fata echipei din Capitala incep sa fie din ce in ce mai severe.
HC Dunarea Calarasi a inceput meciul bine, a condus cu 3-1, dar s-a stins repede si mai departe nu a facut altceva decat sa alerge in urma unui adversar care nu i-a acordat nici o sansa. Ca printr-o minune, Yauhen Nestsiarenka a reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, simtind si el ca antrenorul Sabin Dacau este nemultumit de randamentul dat pana acum si vrea sa-l trimita inapoi pe Belarus.
Florin Nicolae – Teto a debutat in aceasta dupa-amiaza in tricoul formatiei calarasene si a facut-o destul de bine, semn ca jucatorul care a evoluat pana acum la Dinamo Bucuresti poate reprezenta un castig important pentru echipa lui Sabin Dacau. Teto a marcat de trei ori, a ratat si un sapte metri, a si gresit la primele doua faze in care a fost pe teren, dar reprezentatia sa este datatoare de sperante. Chiar daca nu are statura lui Sania si Nestsiarenka, Nicolae detine o tehnica buna, nu face rabat de la efort si are idei prin care isi pune in valoare colegii de pe extreme sau pivotul.
Dunarea a jucat foarte prost pe aparare, in special pe zona centrala, acolo unde Soldanescu si Gyrkovsky n-au putut sta deloc in picioare in fata puternicilor jucatori de la Dinamo. Calarasenii vor juca urmatorul meci maine de dimineata, cu incepere de la ora 9:00, contra Stelei Bucuresti. In al doilea joc al zilei, programat de la ora 17:45, formatia antrenata de catre Sabin Dacau va da piept cu Olimpus Chisinau. In mod normal, Dunarea nu are voie sa nu castige jocurile de maine.
HC Dunarea: Andrei, Brajnik – Gavriloaia (5), Kumogorodsky (3), Soldanescu (1), Saulescu (1), Gyrkovsky (5), Nestsiarenka (3), Mitrea (1), Mateas (2), Zacaciurin (1), Vyzhbovsky, Nicolae (3), Voinea. Antrenor: Sabin Dacau.
 
 

No Comments

  1. florian costel ciobanescu

    ..nici dinamo n-a aratat cine stie ce…insa noi chiar nu jucam mai nimic,se joacas la plezneala..fiecare cat stie nu e nici o tactica