SPORT — 13 august 2014 at 09:45

Florin Nicolae a ajuns la Calarasi

by

In conditiile in care Alin Sania este indisponibil pentru urmatoarele doua saptamani, iar bielorusul Yauhen Nestsiarenka este departe de pretentiile Ligii Nationale, CSM Calarasi cauta inca un inter stanga. La antrenamentul din aceasta dimineata a participat Florin Nicolae – Teto, care a evoluat sezonul trecut la Dinamo Bucuresti. Jucatorul va face maine deplasarea cu echipa la turneul de la Vaslui, unde, in primul joc, transmis in direct de catre Digisport de la ora 18:00, va juca impotriva formatiei din Stefan cel Mare.
Primele discutii dintre Teto si gruparea de pe Borcea au avut loc cu ocazia turneului pe care calarasenii l-au desfasurat la Bucuresti. Primarul Daniel Dragulin l-a propus staff-ului tehnic, numai ca Sabin Dacau si Ioan Bota au strambat din nas, mai ales ca Ion Dumitru, cel care va ocupa functia de presedinte al HC Dunarea 2014 Calarasi, vorbea la superlativ despre Nestsiarenka.
teto1959
Dupa turneul de la Suceava, cand handbalistul din Belarus nu a inscris nici macar un gol, calarasenii si-au dat seama ca au nevoie de Nicolae si au demarat negocierile. Sosirea fostului dinamovist la Calarasi reprezinta un mare castig pentru echipa, le fel de mare precum cel inregistrat in momentul aducerii lui Bogdan Soldanescu. Mai mult decat atat, transferul la echipa de pe Borcea i se potriveste perfect lui Teto, care este un mare amator de pescuit sportiv.
 

No Comments

  1. Alt pescar…..