SPORT — 13 august 2014 at 12:16

Babayaro va juca la Victoria Chirnogi

by

A fost in probe la Independenta, dar Barcelona de Calarasi s-a speriat in momentul in care a aflat ca trebuie sa plateasca 3.000 de lei celor de la Inainte Modelu in schimbul transferului. S-a pregatit cu CSM Oltenita, dar venirea sa la echipa antrenata de catre Virgil Bogatu a fost imposibila din cauza relatiilor reci dintre tehnicianul oltenitenilor si conducerea modelenilor. In cele din urma, Daniel Florea – Babayaro a ajuns la Victoria Chirnogi, actele de transfer fiind parafate astazi.
Alaturi de fostul jucator al echipei campioane a judetului Calarasi, chirnogenii i-au mai transferat in aceasta vara pe Deacu si Nastase, ambii de la Rapid Ulmeni, Rogojan, de la Romprim Bucuresti, si Mihalache, de la Viitorul Domnesti. In acest sezon, Victoria Chirnogi nu are drept de promovare in Liga a 3-a.

No Comments

  1. Asa stii tu sorine ca nu are:))

  2. sorine citeste bn regulamentul si ai sa vz k si chirnogi are drept de promovare…iar dak vrei sa vz olteniteni in teren vino la chirnogi sunt destuli acolo..nu mai baga mana in foc pt oltenita pt k nu va promova..promovarea se va da intre venus independenta si victoria chirnogi !!!!

  3. chirnogi are drept de promovare. asa s-au inteles dan mircea si zlic vara trecuta. ei au facut jocurile.