SPORT — 13 august 2014 at 11:54

Au scapat de Stefanesti si de Afumati

by

Comitetul Executiv al FRF a aprobat astazi componenta seriilor din Liga a 3-a. Dunarea Calarasi si Inainte Modelu au fost repartizate in Seria C2, la fel ca anul trecut, alaturi de Gloria Popesti Leordeni, Juventus Bucuresti, Dinamo II Bucuresti, CS Tunari, Metaloglobus Bucuresti, Viitorul Domnesti, Viitorul Axintele, Callatis Mangalia, Otelul II Galati, Delta Tulcea, Metalosport Galati si Vointa Snagov.
In comparatie cu sezonul precedent, Dunarea Calarasi are parte de o serie mult mai accesibila, putand fi declarata chiar principala candidata la promovarea in Liga a 2-a. CS Stefanesti si CS Afumati au fost mutate in Seria C3. Tintarul meciurilor din Liga a 3-a va fi stabilit luni, 18 august, la Casa Fotbalului.
In sezonul 2014-2015, Liga a 3-a este formată din 69 de echipe (4 serii a cate 14 echipe si o serie de 13 echipe), sistem campionat in care fiecare echipă joacă cu toti ceilalti adeversari, o data pe teren propriu, o dată in deplasare (13 etape tur – 13 etape retur). Promoveaza in Liga a 2-a echipele clasate pe locurile 1 in din fiecare serie (in total 5 echipe). Retrogradeaza in Liga a 4-a echipele clasate pe locurile 13 si 14 din seriile cu 14 echipe, locul 13 din seria cu 13 echipe (seria a 4-a), plus o echipa de pe locul 12. In această situatie, va fi alcatuit un clasament special in care se vor lua in calcul numai jocurile sustinute de echipele de pe locurile 12 cu echipele clasate pe locurile 1 -11.

Comments are closed.