SPORT — 13 august 2014 at 10:58

AJF Calarasi ia masuri ferme

by

Meciurile din turul al doilea al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu nu au fost lipsite de incidente, iar Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a luat masurile care se cuveneau. AS Belciugatele s-a ales cu terenul suspendat dupa incidentele de la meciul cu Progresul Fundulea. Sanctiuni dure au fost dictate si impotriva celor de la Avantul Luica, dupa ce arbitrul Liviu Mitea a fost bruscat la finalul jocului cu Steaua Radovanu. Astfel, jucatorul Rica Voicu va sta pe margine 12 etape, in vreme ce antrenorul Gabriel Ivan a fost suspendat pentru doua luni.
Chiar daca Dunarea Ciocanesti s-a impus fara probleme la Dorobantu, delegatul Adrian Gatlan risca o suspendare fara precedent in fotbalul calarasean dupa ce a incercat sa ii mituiasca pe observator si pe arbitri pentru ca acestia sa nu consemneze in documentele oficiale ceea ce s-a petrecut in momentul in care Aurica Jecu, trecut in raportul de arbitraj ca antrenor principal, a fost eliminat.
Dinamo Sarulesti – Avantul Dor Marunt
Jucatorul Atanasiu Alexandru de la Avantul Dor Marunt se suspenda 4 etape si  penalitate financiara de 100 lei in baza art. 1.11 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Zarea Cuza Voda – Dunarea Gradistea
Jucatorul Vasilescu Cristian Georgian de la Dunarea Gradistea se suspenda 1 etapa si penalitate financiara 50 lei in baza art 1.15 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
C.S. Budesti – Partizan Crivat
Jucatorul Neagu Marian de la C.S. Budesti se suspenda 10 etape si 150 lei penalitate financiara in baza art. 1.8 din ROI raportat la art. 10 din ROAF.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
A.S. Belciugatele – Progresul Fundulea
Se suspenda terenul echipei A.S. Belciugatele pentru 1 etapa si 500 lei penalitate financiara in baza art. 2.10 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Unirea Spantov – Rapid Ulmeni
Jucatorul Dobre Sorin de la echipa Unirea Spantov se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Jucatorul Tiganila Marius Petrut si Balan George de la Rapid Ulmeni se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Fortuna Tamadau – Victoria Lehliu
Jucatorul Musat Iulian de la Fortuna Tamadau se suspenda 5 etape si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.7 din  ROI.
Jucatorul Oprea Daniel de la Victoria Lehliu se suspenda 1 etapa si 50 lei penalitate financiara in baza art. 1.5 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Avantul Luica – Steaua Radovanu
Jucatorul Voicu Rica de la Avantul Luica se suspenda 12 etape si 200 lei penalitate financiara in baza art. 1.10 din ROI.
Antrenorul echipei Avantul Luica , Ivan Gabriel se suspenda 2 luni si 500 lei penalitate financiara in baza art. 8.10 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Unirea Frasinet – Unirea Manastirea
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Manastirea si sanctioneaza echipa Unirea Frasinet cu 500 lei in baza art. 3.1 din ROI.
Cu apel in 5 zile de la comunicare.
Atletic Dorobantu – Dunarea Ciocanesti
Comisia de Disciplina amana solutionarea cauzei pentru data de 19.08.2014 data la care se va efectua o adresa catre observatorul Ivascu Adrian care urmeaza sa depuna raportul suplimentar insusit prin semnatura si detalierea exacta a faptelor descrise.
Se va emite o adresa si catre arbitrul Stan Andrei in vederea efectuarii unui raport suplimentar prin care sa detalieze cele petrecute dupa terminarea jocului in cabina arbitrilor.
 
 

Comments are closed.