SPORT — 9 august 2014 at 08:25

A patra infrangere consecutiva

by

CSM Calarasi a incheiat in genunchi Memorialul Mihai Mironiuc ce s-a desfasurat in aceste zile la Suceava. In ultimul joc al turneului, formatia antrenata de catre Sabin Dacau s-a comportat lamentabil, fiind invinsa de catre Universitatea Suceava cu scorul de 30-24. Astfel, calarasenii au suferit cea mai drastica infrangere din aceasta pauza competitionala in fata unui adversar pe care ar fi trebuit sa il invinga daca ne raportam la bugetele celor doua formatii si la componenta lotului de jucatori.
IMG_4629 (2)
Dintr-o echipa care s-a distrat cu Suceava la barajul de la Sebes, CSM Calarasi a ajuns acum sa fie „scoasa din sala” de formatia bucovineana. E drept ca Sania s-a accidentat, insa daca ai ajuns in Liga Nationala trebuie sa iti faci un lot de jucatori atat de puternic incat sa nu se simta cand cineva lipseste. E clar ca raportul de valori dintre Suceava si Calarasi, doua echipe ce vor lupta pentru evitarea retrogradarii, s-a schimbat, iar diferenta este facuta acum de tehnicieni. Bucovinenii si-au dat seama ca Petre Ghervan este singurul om ce ii poate face din nou sa pluteasca, in vreme ce calarasenii se incapataneaza sa mearga pe mana lui Sabin Dacau,
Presedintele Ion Dumitru l-a descris pe Yauhen Nestsiarenka ca fiind mai bun decat Alin Sania. Toata lumea din handbalul romanesc s-a speriat cand a auzit asa ceva si putin a mai lipsit ca vlajganul din Belarus sa fie prezentat drept mai tare si decat Karabatic. In acest moment, conducerea clubului calarasean nu trebuie sa declare inchisa campania de transferari. La echipa trebuie sa mai vina inca doi interi, altfel Calarasiul va avea viata grea in Liga Nationala. Sania si Kumogorodsky sunt buni, dar au nevoie de concurenta pentru a da randament maxim.
Nici astazi, contra sucevenilor, Nestsiarenka nu a reusit sa marcheze. Interul stanga a avut cel putin 30 de aruncari la poarta in turneul de la Suceava, dar a reusit performanta de a nu-si trece nici macar o singura data numele pe lista marcatorilor. Pentru ca echipa sa nu se mai faca si mai tare de ras, Bogdan Soldanescu, pivot de meserie si un aparator strasnic de bun, a jucat inter stanga. Pana la inceperea campionatului, CSM Calarasi va mai participa la turneele amicale de la Vaslui si de la Bacau. Primul meci din Liga Nationala este programat la 6 septembrie, la Timisoara, dar dupa felul in care se prezinta echipa acum si cunoscand valoarea de tehnician a lui Sabin Dacau este greu de crezut ca trupa de pe Borcea va scapa de retrogradare daca cineva din conducere nu va pune piciorul in prag si va lua masurile care se impun.

No Comments

 1. intreb si eu ce vina are antrenorul ca s-au accidentat interii si conducatorul de joc sau ca bielorusul care abia a ajuns la echipa nu s-a integrat inca… saptamana trecuta cand a invins-o pe steaua echipa de traditie si cu obiectiv de calificare in play-off, a fost bine nu?!!

 2. bielorusul nu e handbalist daca nu da gol
  nu are rost sa mai discutam despre el
  sa vina teto
  asta e solutia
  si sa plece sabin
  sa apucat sa spuna ca sia definitivat lotul
  nu are nici o treaba cu meseria asta
  este un pervers