SPORT — 8 august 2014 at 13:47

Tare si cu capul, nu doar cu dreapta

by

La handbal, calarasenilor le-a fost imposibil sa invinga pe Dinamo Bucuresti si HC Vaslui in cele doua meciuri pe care le-au disputat pana acum la Suceava, cu ocazia Memorialului Mihai Mironiuc. Pentru restabilirea echilibrului, Alin Sania, cel mai important jucator aflat in acest moment sub comanda lui Sabin Dacau, a ales sa-i dea un cap in gura vasluianului Mihai Bujor. Arbitrii partidei i-au eliminat pe ambii jucatori, semn clar ca handbalistul calarasean, iute la manie ca orice oltean, a fost provocat.

sursa foto: www.gazetasv.ro
sursa foto: www.gazetasv.ro

Desi au acuzat probleme de ordin medical, Alin Sania si Oleg Kugomorodsky au strans din dinti si au jucat astazi, in partida pe care CSM Calarasi a pierdut-o, scor 28-25, in fata celor de la HC Vaslui. Lipsa din teren a unui conducator de joc de valoare si interventiile salvatoare ale portarilor adversi au facut ca handbalistii calaraseni sa piarda partida de la Suceava. Jocul a fost unul tensionat. Nu doar Alin Sania si Mihai Bujor au fost artizanii unui scandal. Oleg Kugomorodsky si Nelu Stan erau aproape de a provoca o bataie generala, dar au fost opriti la timp.
Portarul Vadim Brajnik a impresionat din nou cu paradele sale. Eliminarea lui Alin Sania inca din prima repriza i-a permis antrenorului Sabin Dacau sa il foloseasca in partea a doua a jocului pe Yauhen Nestsiarenka, numai ca bielorusul nu a impresionat nici de aceasta data. In aceste conditii, este posibil ca gruparea calaraseana sa incerce aducerea unui alt inter stanga. Nu trebuie trecuta cu vederea nici forma buna aratata la Suceava de catre Bogdan Soldanu, pivotul venit de la HCM Constanta reusind sa marcheze de cate trei ori in jocurile cu Dinamo si Vaslui. Pentru CSM Calarasi au marcat Kumogorodsky (5), Gurkovsky (3), Mitrea (2), Gavriloaia (8), Soldanescu (3), Amihaesei (1) si Vyzhbovsky (3).
 

Comments are closed.