Special — 8 august 2014 at 09:30

Capra – admis, Eftene – respins

by

Federatia Romana de Fotbal a anuntat rezultatele examenului sustinut ieri pentru ocuparea celor 100 de posturi de observatori de joc la meciurile din Liga a 2-a si Liga a 3-a. Dintre cei doi calaraseni care s-au inscris la concurs, numai unul a primit nota de trecere. Olivian Capra a obtinut 23 de puncte, clasandu-se pe locul 56.
Note mai slabe ca ale profesorului de sport de la Liceul Mircea Eliade din Capitala si membru in comisia care va face delegarile arbitrilor la meciurile din campionatul judetean au obtinut nume mari ale fotbalului romanesc precum Nicolae Babeti, Ovidiu Talvan, Adrian Furnica, Marian Rusen, Victor Rosca,
In schimb, Nicolae Eftene, vicepresedintele AJF Calarasi, a obtinut doar 19 puncte, fiind respins. „Stiu unde am gresit. Pentru mine nu este nici o problema. Sunt bucuros pentru Olivian Capra. Inseamna ca nu am gresit in momentul in care l-am inclus in corpul de observatori care oficiaza la meciurile din campionatul judetean”, a declarat Eftene.
In sezonul trecut, Dan Lulea, Mirel Burlacu si George Greceanu au formulat un memoriu catre AJF Calarasi in care s-au aratat nemultumiti de faptul ca Olivian Capra a fost inclus in lotul de observatori si a fost delegat la meciurile din Liga a 4-a de mai multe ori decat ei. Click aici pentru mai multe amanunte despre razboiul dintre Nicolae Eftene si garda veche a arbitrajului oltenitean. Examenul a fost „picat”, printre altii, de Dumitru Bolborea, George Ciorceri sau Adrian Baldovin. Contestatiile se pot depune pana maine, 9 august, la ora 13:00.

Comments are closed.