SPORT — 8 august 2014 at 11:36

Adam, Chioseaua si Vasile, in semifinale

by

Maine, cu incepere de la ora 11:45, canotorii Constantin Adam, de la CSS Calarasi, si Alexandru Chioseaua, de la CSM Calarasi, vor participa cu echipajul de patru vasle masculin la semifinale Campionatului Mondial de canotaj pentru juniori care se desfasoara in acest zile la Hamburg. Pentru a prinde finala, ambarcatiunea din care fac parte cei doi calaraseni trebuie sa termine in primele trei intr-o cursa la care mai participa Marea Britanie, Polonia, Slovenia, Statele Unite si Belarus.
La concursul din Germania este prezenta si Georgiana Vasile, de la CSM Calarasi. Sportiva din comuna Valcelele face parte din echipajul feminin de patru vasle, alaturi de Nicoleta Bognari, Ana Grapinoiu si Iuliana Popa, care a ocupat locul secund in prima serie de calificari, la peste cinci secunde in spatele de ambarcatiunea tarii gazda. Ambarcatiunea tarii noastre va concura maine in semifinale, de la ora 11:35, contra Cehiei, Statelor Unite, Noii Zeelande, China si Danermarca, cu mari sanse de calificare in ultima faza a competitiei. 
Romania este reprezentata de 9 ambarcatiuni si 33 de sportivi la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Hamburg, programate in perioada 6-10 august. Antrenorii celor trei canotori calaraseni sunt Dan Moise, Cornel Nedelcu, Daniel Banateanu si Eugen Suciu. 

Comments are closed.