SPORT — 7 august 2014 at 11:55

500 de lei pentru neprezentare

by

Comisia de Disciplina din cadrul AJF Calarasi a amendat cu cate 500 de lei echipele care nu s-au prezentat in turul intai al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Rezulta, astfel, ca forul fotbalistic judetean s-a ales cu 2.000 de lei de pe seama celor care nu au avut chef sa joace fotbal la sfarsitul saptamanii trecute.
Lumina Frumusani – A.S. Belciugatele
In baza art. 1.5 din ROI,  jucatorii Pene Vasile de la Lumina Frumusani si Vasile Ion de la A.S. Belciugatele, se suspenda cate o etapa fiecare si penalitate financiara 30 lei fiecare.
A.S. Galdau – Tricolorul Jegalia
In baza art. 1.5 din ROI, jucatorul Ene Tudorel de la A.S. Galdau se suspenda o etapa si 30 lei penalitate financiara.
Jucatorul Ocneru Vasilica de la Tricolorul Jegalia se suspenda 4 etape si penalitate financiara 100 lei in baza art. 1.11 din ROI.
Viola Stefanesti – Fortuna Tamadau
Jucatorul Cioceanu Marius Valentin de la Viola Stefanesti se suspenda o etapa si 30 lei penalitate financiara in baza art. 1.6 din ROI.
C.S. Infratirea Stefan Voda – Zarea Cuza Voda
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Zarea Cuza Voda si sanctioneaza echipa C.S. Infratirea Stefan Voda cu 100 lei in baza art. 3.1 din ROI.
Viitorul Valea Argovei – Unirea Frasinet
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Unirea Frasinet si sanctioneaza echipa Viitorul Valea Argovei cu 500 lei in baza art. 3.1 din ROI.
Viitorul Mitreni – Viitorul Curcani
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Viitorul Curcani si sanctioneaza echipa Viitorul Mitreni cu 500 lei in baza art. 3.1 din ROI.
C.S. Budesti – Viitorul Plataresti
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei C.S. Budestisi sanctioneaza echipa Viitorul Plataresti cu 500 lei in baza art. 3.1 din ROI.
Viitorul 2010 Dalga – Spicul Valcelele
Comisia de Disciplina omologheaza rezultatul partidei cu 3-0 in favoarea echipei Spicul Valcelele si sanctioneaza echipa Viitorul 2010 Dalga cu 500 lei in baza art. 3.1 din ROI.
 

Comments are closed.