SPORT — 6 august 2014 at 17:47

Transferuri pe banda rulanta

by

Silviu Moldoveanu isi va continua munca de antrenor la Victoria Dragos Voda. Tehnicianul a obtinut promisiuni din partea autoritatilor locale cu privire la sprijinirea echipei de fotbal care in ultimele sezoane s-a luptat pentru evitarea retrogradarii. De data aceasta, Moldoveanu isi doreste un parcurs mult mai bun ca pana acum, in acest sens realizand si cateva transferuri.
Cel mai important jucator care va evolua pentru Victoria Dragos Voda este portarul Costel Lutencu, 38 de ani, un nume greu in fotbalul calarasean, care a mai trecut de-a lungul carierei sale pe la Sportul Drumu Subtire si Dunarea Calarasi. Concurenta intre buturi va fi una acerba, mai ales ca Ionut Oancea – Tigae a revenit la Dragos Voda dupa o perioada in care a fost imprumutat la Avantul Dor Marunt. Ceilalti jucatori care au semnat intelegeri cu formatia antrenata de catre Silviu Moldoveanu sunt Mihai Petre (mijlocas central, 27 ani), Ioan Dinca (mijlocas central, 25 ani), Alexandru Draganoiu (mijlocas dreapta, 26 ani), Vasile Zamfir (mijlocas central, 25 ani), Adrian Prunaru (atacant, 22 ani) si Tiberius Gheorghiu (fundas stanga, 23 ani).
La capitolul plecari, pe langa despartirea de Ionut Popescu, ajuns la Dunarea Ciocanesti, se mai poate consemna si mutarea lui Adrian Negoita, un fundas stanga ce va evolua in noul sezonul pentru Avantul Dor Marunt. Sambata, Victoria Dragos Voda va juca in deplasare, pe teren celor de la Spicul Valcelele, intr-un meci contand pentru turul al doilea al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. In prima etapa a campionatului, formatia antrenata de catre Silviu Moldoveanu se va confrunta cu Steaua Radovanu, echipa pregatita de catre bunul sau prieten, Marian Speriatu.

No Comments

  1. silviu moldoveanu

    sper sa nu fie doar promisiuni