SPORT — 6 august 2014 at 06:17

Tibi Popovici, prezentat la Suceava

by

In Liga Nationala, Calarasiul si Suceava se vor lupta pentru evitarea retrogradarii. Pe Borcea se lucreaza in aceste zile la trecerea sectiei de la handbal de la Clubul Sportiv Municipal la HC Dunarea 2014 Calarasi. Transferurile facute de catre echipa antrenata de catre Sabin Dacau sunt deja cunoscute, chiar daca jucatorii nu au fost prezentati intr-un cadru oficial. In schimb, bucovinenii, care au participat pana acum la doua turnee de pregatire, au organizat o conferinta de presa cu ocazia careia handbalistii veniti in aceasta vara la Suceava au fost adusi sub lumina reflectoarelor.

sursa foto: www.gazetasv.ro
sursa foto: www.gazetasv.ro

Formatia din nordul tarii a reusit sa il transfere pe Tiberiu Popovici, inter stanga ce in sezonul precedent a evoluat la Calarasi.  Handbalistul si-ar fi dorit sa evolueze pentru formatia de pe Borcea in Liga Nationala, dar antrenorul Sabin Dacau nu l-a considerat o solutie potrivita si a cerut sa nu i se mai prelungeasca transferul. In locul lui Popovici, calarasenii l-au adus pe Yauhen Nestsiarenka, in varsta de 27 de ani, din Belarus.
Click aici pentru continuarea articolului!

No Comments

  1. Hai sa avem pardon , dar nu e om de liga !!!!!!! uitați-vă la meciurile cu Călărașul. Sa-l pupe pe frunte pe Parianu si pe sabin. Nici la juniori eu nu la-si baga in echipa. JOC DE 2 LEI. ARE PRETENTII DE LIGA DAR ARE SI NOROC //// ABIA ASTEPT EVOLUTIA