SPORT — 5 august 2014 at 09:22

Paraschiv a plecat la Crivat

by

Nou promovata in Liga a 4-a, Partizan Crivat asteapta cu nerabdare prima etapa, atunci cand va da piept, pe teren propriu, cu Rapid Ulmeni. Antrenorul Adrian Mitu si-a propus ca formatia pe care o pregateste sa evite retrogradarea si sa reuseasca un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.
Sambata, cu incepere de la ora 17:30, in turul al doilea al competitiei KO, „capsunarii” ii vor avea ca oaspeti pe rivalii de la CS Budesti. Cele doua tabere au inceput deja razboiul psihologic. Costica Sima a anuntat deja ca isi va pune ghetele in cui cu ocazia acestei partide. De partea cealalta, Crivatul a mutat decisiv pe piata transferurilor, reusind sa-l legitimeze chiar pe Paraschiv, „copilul de suflet” al lui Sima.
„Sunt multumit de programul pe care il avem in campionat. In primele 3 etape putem obtine sase puncte. Daca invingem pe Ulmeni si pe Radovanu, contra celor de la Independenta vom da totul pe teren”, a declarat tehnicianul celor de la Crivat. Partizan se mai afla in discutii cu Tanse, de la Victoria Chirnogi.

Comments are closed.