SPORT — 5 august 2014 at 16:44

Nestsiarenka a ajuns la Calarasi

by

Alaturi de portarul Vadim Brajnik, Alin Sania a fost cel mai bun om al Calarasiului la turneul pe care Dinamo Bucuresti l-a organizat saptamana trecuta in Capitala. Incepand de astazi, interul stanga calarasean are o concurenta serioasa. La antrenamentul condus de catre antrenorul Sabin Dacau a luat parte si bielorusul Yauhen Nestsiarenka, in varsta de 27 de ani.
Acesta va face deplasare cu CSM Calarasi la turneul care va incepe joi la Suceava, urmand a semna un contract cu HC Dunarea 2014 Calarasi in cel mai scurt timp. Nestsiarenka masoara doi metri inaltime si are 104 kilograme, iar presedintele Ion Dumitru l-a descris ca fiind mai bun decat Alin Sania.

No Comments

  1. Așa la ridicat in slavi si pe SANEA si ce a facut ?????? Vb. lui Shakespeare” MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC”. Au fost jucători care au fost mai buni si nu au fost folosiți ( a se vedea video jocurile) . Asa si cu ciurucul care va veni . Vedem ce face in perioada când se va relua campionatul. Nu vb. VOM VEDEA!!!!!!! ORI CUM RUSINE PENTRU JUCATORI CARE AU FOST ADUSI IN LOCUL ROMANILOR .