SPORT — 3 august 2014 at 12:22

Si Dumnezeu l-a recuzat pe Solomon

by

Una dintre cele mai importante realizari ale lui Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, este aceea ca a hotarat ca Viorel Solomon sa nu mai oficieze la meciurile din Liga a 4-a. Controversarul arbitru calarasean isi va putea face de cap doar la meciurile din Categoria Remorca.
Saptamana aceasta, fotbalul calarasean a primit un semn divin. Bogdan Leu l-a delegat pe Viorel Solomon ca arbitru de centru la partida dintre Viitorul Valea Argovei si Unirea Frasinet. Partida nu se va mai disputa din cauza faptului ca maidanul pe care trebuia sa se dispute derby-ul „branconerilor” inca nu este pregatit pentru un joc cu o asemenea miza, astfel ca Frasinetul s-a calificat in faza a doua a Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.
Pentru ca numarul jocurilor din cadrul competitiei KO a fotbalului calarasean a scazut dupa ce mai multe formatii au anuntat ca se afla in imposibilitatea de a se prezenta la partidele programate astazi, Leu l-a „mutat” pe Solomon de la Valea Argovei – Frasinet la Dalga cu Valcelele. Numai ca Dumnezeu este sus si le randuieste pe toate pe lumea asta. Nici partida dintre Dalga si Valcelele nu se va mai disputa. Cand primesti un astfel de semn, e clar ca nu doar pamantenii nu vor sa te mai vada in fotbal.
 

Comments are closed.