SPORT — 3 august 2014 at 11:38

Hattrick pentru Florin Anghel

by

Cu doua saptamani inaintea primei etape de campionat, Dunarea Ciocanesti a invins cu 5-2 pe Unirea Manastirea, dupa ce a condus la pauza cu 3-0. Toate golurile reusite in prima repriza de catre formatia antrenata de catre Cornel Ticu au fost marcate de catre Florin Anghel.
„Am facut un joc bun si sper sa continuam forma buna si in campionat. Manastirea a venit cu echipa buna. Abia in repriza a doua au jucat cu cativa juniori care mi-au lasat o impresie placuta”, a declarat antrenorul gazdelor, Cornel Ticu. Saptamana viitoare urmeaza ca Dunarea sa definitiveze ultimele transferuri inainte de startul sezonului competitional.
„Noi inca nu ne regasim. Suntem intr-o perioada de cautari, dar trebuie sa recunosc ca am intalnit un adversar mult mai bun, care va avea un cuvant greu de spus in noul campionat”, sustine Gheorghe Stamelatos, antrenorul celor de la Unirea Manastirea. Acesta a vorbit si despre programul echipei sale in Liga a 4-a. „Am avut parte de o tragere la sorti buna. Incepem cu un meci acasa, cu Borcea, pe care trebuie sa-l castigam, apoi ne vom deplasa la Oltenita. Vor urma doua meciuri, cu Roseti si cu Ciocanesti, pe care le putem castiga”.

Comments are closed.