SPORT — 2 august 2014 at 12:46

Calarasi, infrangere la un gol

by

In ultimul meci al turneului de la Bucuresti, Dinamo a invins pe CSM Calarasi cu 25-24, insa, la fel ca ieri, handbalistii calaraseni au lasat o impresie foarte buna. Contra divamovistilor, jocul elevilor lui Sabin Dacau nu s-a mai pazat doar pe aruncarile interilor si contra-atacurile extremelor. De data aceasta, pivotul Pavlo Gurkovsky, care cu o zi in urma a avut misiunea de a-i face culoar lui Sania spre poarta adversa, a aparut si la finalizare, reusind sa marcheze de 7 goluri. Cei doi portari ai Calarasiului, Brajnik si Andrei, au fost din nou intr-o forma buna.
Partida a fost urmarita din tribuna atat de Ion Dumitru, presedintele HC Dunarea 2014 Calarasi, cat si de primarul Calarasiului. Saptamana viitoare sunt sanse mari sa ajunga la echipa un inter stanga din Belarus, despre care seful clubului ce va reprezenta orasul de pe Borcea in Liga Nationala afirma cu mandrie ca este mai bun ca Alin Sania. Doamne ajuta!
CSM Calarasi: Brajnik, Andrei – Gavriloaia (1), Kugomorodsky (4), Saulescu (1), Gurkovsky (7), Sania (6), Mitrea (1), Soldanescu, Zacaciurin (2), Bulov, Mares, Vyzhboksky (2), Amihaesei. Antrenor: Sabin Dacau.

No Comments

  1. Am terminat cu ucrainienii , acum aducem bielorusi . Romani cind aducem ?

  2. NU SUNT BUNI JUCATORI ROMANI !!!!!!!!!! SUNT MAI BUNI CIURCURILE ADUSE PE BANI PUTINI ADICA PE 3000 EURO, SI AU VALOARE . ABIA ASTEPT SA INCEAPA CAMPIONATUL CU VEDETELE ADUSE. CUM VA PERMITETI SA SPUNETI CA JUCATORUL CARE O SA VINA E MAI BUN DECAT SANEA !!!!!!! DA POATE E MAI BUN LA RULETA RUSEASCA!!! RUSINE D-LE PRIMAR ADUCETI CIURUCURI DIN AFARA SI ATI RENUNTAT LA JUCATORI DIN TARA NOASTRA.