SPORT — 1 august 2014 at 04:32

Pericol de fotbal in judetul Calarasi

by

Asociatia Judeteana de Fotbal Calarasi a emis o atentionare fotbalistica cod rosu, valabila duminica, 3 august, de la ora 17:30 pana cel tarziu la ora 20:00. In intervalul mentionat se va juca fotbal in mod abundent si se vor aduna cate 40-50, izolat cate 70 de spectatori la fiecare meci in localitatile Dorobantu, Nana, Valea Argovei, Frumusani, Mitreni, Stefanesti, Budesti, Soldanu, Ileana, Dragalina, Stefan Voda, Galdau, Dichiseni, Dalga si Independenta. Vor fi averse de goluri ce pot avea si caracter torential, cartonase galbene si intensificari de furie de scurta durata a jucatorilor. Cantitatile de bauturi alcoolice care se vor consuma pe marginea terenului de joc vor depasi local 20-25 l/mp, izolat pana la 50 l/mp.
Alertati de catre autoritatile fotbalistice judetene, reprezentantii echipelor din localitatile Mitreni, Budesti si Valea Argovei, in urma sedintelor Comandamentului pentru Situatii de Urgenta, au hotarat sa nu dispute meciurile programate in turul I al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. In aceste conditii. AJF Calarasi s-a vazut nevoita sa ii trimita deja in turul al doilea al competitiei pe cei de la Plataresti, Curcani si Frasinet.
O situatie ceva mai delicata, transmite meteorologul nostru de serviciu, se inregistreaza la Stefan Voda. Autoritatile locale au dorit ca satul sa le fie reprezentat in intrecerile fotbalistice judetene, dar ultrasii din localitate mai au de asteptat pana cand isi vor putea vedea la lucru idolii pe maidanul din localitate. AJF Calarasi a hotarat ca Infratirea Stefan Voda sa intalneasca pe Zarea Cuza Voda in turul I al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Afland ca meciul va fi arbitrat de catre o brigada din care vor face parte greii Ion Fenghea si Cristian Caraion, “infratitii” au cerut ca partida sa se dispute la Cuza Voda pentru ca localnicii din Stefa Voda sa nu isi faca o impresie proasta despre fotbal inca de la primul joc.

No Comments

  1. Ambitiile sunt mari . Vor fi meciuri frumoase . Succes tuturor echipelor !