SPORT — 1 august 2014 at 04:24

"Careul de asi" arbitreaza in Cupa

by

UPDATE: Mirel Anghel si-a anuntat indisponibilitatea pentru meciurile din cadrul turului I al Cupei Romaniei. Arbitrajul calarasean este pe cele mai inalte culmi ale performantei. La testarea ce a avut loc la 27 iulie au fost prezenti 28 de arbitri din Calarasi si 15 din Oltenita. Daniel Stefan – Gascanu, presedintele CJA Calarasi, s-a laudat in permanenta ca are 70-80 de oameni in subordine, dar cand au fost chemati la examinare aproape jumatate au absentat. Asta demonstreaza, daca mai era nevoie, ca in fruntea arbitrajului avem o persoana lipsita de autoritate. 
Duminica, 3 august, cu incepere de la ora 17:30, vor avea loc meciurile din cadrul turului I al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. In aceasta faza a competitiei vor juca doar echipele din Categoria Onoare. Din pacate, printre arbitrii care vor oficia la aceste jocurile se vor afla si Viorel Solomon, Mirel Anghel, Ion Fenghea si Virgil Valeanu.
“Sunt meciuri intre echipele din Liga a 5-a si era normal sa ii deleg, dar la Liga a 4-a ei nu vor arbitra niciodata, sub nici o forma. Am fost nevoit sa trimit la meciuri arbitri care nu au venit la testare. Am avut nevoie de 45 de arbitri pentru Cupa Romaniei, iar la testare au fost mai putini. Saptamana viitoare se mai da inca o testare. Unii arbitrii sunt plecati Anglia. M-a dat peste cap faptul ca un arbitru pe care eu ma bazam, este vorba despre Cristian Andrei, a renuntat la arbitraj din cauza faptului ca este sofer pe tir”, a declarat Bogdan Leu.

Comments are closed.