Special — 1 august 2014 at 04:29

Barajul a ramas in picioare

by

Astazi, la sediul AJF Calarasi, a avut loc sedinta Comitetului Executiv, ocazie cu care s-au dezbatut cele mai importante probleme existente in fotbalul judetean. Doru Dinca, Nicolae Eftene, Ion Radu, Mircea Dan, Nelu Tatu, Cornel Ticu si Daniel Stefan au cazut de acord ca nu se poate renunta la barajul dintre echipele de pe locurile 13-14 din Liga a 4-a si ocupantele locurile secunde din Categoria Onoare.
“M-am dus peste ei acolo si am facut scandal. Competitia are nevoie de o miza importanta pana in ultima etapa. Am reusit sa ii conving ca existenta acestui baraj face bine tuturor echipelor”, a declarat Nelu Tatu, reprezentantul echipelor din Categoria Onoare in Comitetul Executiv al AJF Calarasi.
De asemenea, s-a stabilit ca Bogdan Leu sa fie presedintele Comisiei de Delegari, Olivian Capra si Nelu Stan urmand a avea statut de membri. AJF Calarasi nu a renuntat la ideea de a avea 14 echipe in Liga a 4-a, formula in care se va juca incepand cu sezonul competitional 2016-2017. Asa cum era de asteptat, Avantul Pietroiu va activa in Liga Tractoristilor.

Comments are closed.