SPORT — 1 august 2014 at 04:15

Aproape de a-l face pe Ganea somer

by

Dupa o pauza de 40 de ani, Oltenita s-a intors in Giulesti, de data aceasta pentru o partida amicala in compania celor de la Rapid. Giulestenii si oltenitenii nu s-au mai aflat fata in fata pe arena de sub Podul Grant de pe vremea cand SN Oltenita activa in Divizia B, iar in poarta alb-visiniilor era legendarul Rica Raducanu.
“Amicalul” de lux cu Rapid Bucuresti a reprezentat evenimentul anului pentru Oltenita, chiar daca jocul s-a desfasurat in deplasare. Oltenitenii au luat drumul Capitalei pentru a-i vedea pe elevii lui Virgil Bogatu evoluand impotriva rapidistilor, numai ca toate planurile le-au fost stricate de catre antrenorul gazdelor, Ionel Ganea, care a dorit ca partida sa se dispute cu portile inchise. 50 de microbisti din Oltenita si inca vreo 100 de giulesteni trecuti de prima tinerete au batut la portile stadionului, dar efortul lor a fost in zadar. Tehnicianul Rapidului nu a permis nici macar accesul presei si a dat ordin angajatilor de la firma de paza sa nu lase nici macar o musca sa intre in stadion.
Ganea a stiut de ce a cerut ca jocul sa nu fie unul public. La pauza, scorul a fost egal, lucru nu tocmai placut din moment ce echipa din Giulesti a inceput meciul cu titularii de drept pe teren. Fluierul final al primei reprize l-a prins pe antrenorul gazdelor pe scara trenului de Fagaras, jucatorii primind indicatii direct de la Gara de Nord. Rapidul si-a salvat blazonul abia in mitanul secund, atunci cand a reusit sa inscrie de cinci ori in poarta celor de la CSM Oltenita.

Comments are closed.