Special — 28 iulie 2014 at 11:39

Scandal pe seama lui Valentin Lemnaru

by

In week-end au avut loc Zilele Orasului Lehliu Gara, eveniment organizat de catre autoritatile locale si apreciat de catre mass-media calaraseana ca fiind excelent organizat. Aseara, primarul Iulian Iacomi i-a inmanat titlul de cetatean de onoare lui Valentin Lemnaru, jucator care saptamana trecuta a fost transferat la Steaua Bucuresti de la Universitatea Cluj-Napoca.
Decizia luata de catre edilul de la Lehliu Gara a nascut controverse. George Fedorovici, politician de dreapta, vicepresedinte al Aliantei Nationale a Agricultorilor, apropiat al lui Dan Obada si Stelian Fuia, a reactionat pe blogul personal. „Nu inteleg care sunt meritele <<cetatenesti>> ale acestui jucator de fotbal! Cred ca Lehliu are alte valori ce ar merita sau au meritat aceasta onoare. Sa joci fotbal este precum orice alta meserie: prestezi in schimbul a anumitor foloase”, scrie www.fedorovici.eu.
„Eu cu Iulian Iacomi suntem cunostinte, avem prieteni comuni, am fost in acelasi partid, dar chestia asta cu cetatean de onoare cred ca nedreptateste multi alti lehlieni care isi vad de treaba lor, unii chiar cu rezultate notabile. Transferul la Steaua inseamna ceva, dar de aici si pana la titlul de cetatean de onoare este cale lunga. Daca era un Hagi, un Petrescu, mai ziceam, dar asa?! Nu sunt decat amuzat de situatia asta. Nu am nimic cu Steaua si nici cu Lemnaru, dar acest jucator este acum doar la stadiul de promisiune. Eu inteleg ca fotbalul este pe val, prietenii lehlieni ai lui Lemanru sunt mandri de el, dar mai are de mancat mamaliga la Steaua pana a deveni cu adevarat mandria Lehliului. La Busteni, primarul de acolo ofera loturi de casa si titluri sportivilor care au intr-adevar rezultate. Este o mare diferenta”, a declarat Fedorovici. 
Iulian Iacomi, primarul orasului Lehliu Gara, nu s-a lasat mai prejos si i-a dat o replica foarte acida politicianului de dreapta. „Il cunosc pe Fedorovici. Am avut candva o contra cu el. Propunerea a ajuns in Consiliul Local cu mult inainte ca Lemnaru sa ajunga la Steaua. Noi i-am acordat acest titlu deoarece el a fost foarte aproape de a castiga titlu de golgheter in Liga I, fapt ce a facut sa se vorbeasca foarte mult despre Lehliu Gara in presa centrala. Este o forma de multumire din partea noastra. Fedorovici si cei de la Fundulea trebuie sa se mandreasca cu Lemnaru, pentru ca este din acelasi judet cu ei. Ei sunt mereu impotriva mea. Sa nu-si mai dea cu parerea daca nu stiu despre ce este vorba. La Fundulea au doar crime si violuri. Fedorovici sa intre in teren si sa joace fotbal contra lui Lemnaru sau sa vina si sa stea fata in fata cu mine si sa discutam pe teme care tin de politica sau de adminitratie publica”, spune edilul.
Valentin Lemnaru, in varsta de 30 de ani, castiga la Steaua Bucuresti 10.000 de euro pe luna. In sezonul trecut a marcat 13 goluri in Liga I pentru Universitatea Cluj-Napoca. Lehlianul este primul jucator de fotbal din judetul Calarasi care imbraca tricoul formatiei din Bulevardul Ghencea.

No Comments

  1. de unde ai aparut ma si tu fedorovici????????? ce natie esti? du_te ku vacile…..vai de capul tau. nu am auzit de tine, daka nu te superi cine esti de fapt? sa stiu si eu cu cine vorbesc puscariasule.

  2. D-le Fedorovici , sau cum iti zice , fotbalul nu este cum spui tu ,, o meserie ca oricare ” , fiindca daca ar fi asa , ar practica-o toata lumea . Eu cred ca oameni ca d-ta nu stiu nici sa stea in ghete , daramite sa joace fotbal . D-ta crezi ca toate sunt ca in politica : maca-maca si atit ? Cum poti sa vorbesti de fotbal cind nu stii nici care-I piciorul sting si care-I cel drept ? Lemnaru face intr-adevar cinste urbei lehliene asa cun alti sportivi , artisti , scriitori , etc fac cinste comunitatilor lor . Cui ai fi vrut sa ofere titlul de cetatean de onoare : celui care imparte mai multe ,,galeti” sau pungi de zahar ????

  3. Din punctul meu de vedere el merita clar, avand in vedere ca este o munca imensa sa ajungi acolo si sa reusesti sa te ridici cand crezi ca totul este pierdut! Eu cred ca nici in urmatorii 50 de ani nu o sa mai avem noi din Lehliu-Gara onoarea sa ne mandrim cu un fotbalist pe prima scena a fotbalului romanesc, care chiar daca a ajuns tarziu la apogeu mai joaca si la Steaua intamplator, cea mai buna si titrata echipa din istoria Romaniei. Nu inteleg de ce atata rautate, eu cred ca altii din cei care au primit acest titlu nu merita, nu o sa dau nume 🙂