SPORT — 28 iulie 2014 at 10:09

Salariile, platite doar pe jumatate

by

Intr-un an in care echipa de handbal a promovat in Liga National, lucru ce reprezinta o premiera pentru handbalul calarasean, Clubul Sportiv Municipal se „mandreste” cu cel mai mic buget din istorie. Problemele financiare ale gruparii de pe Borcea se regasesc la toate sectiile. De exemplu, Elena Adam, campioana nationala la box feminin in intrecerea cadetilor, nu a putut participa la „europene”. Este o pata neagra nu doar pentru CSM, ci pentru intregul Calarasi, oras si judet incapabil sa sustina o sportiva de valoare intr-un moment cheie al carierei sale.
A spune ca oamenii din conducerea Clubului Sportiv Municipal nu au fost capabili sa stranga 1.100 de euro pentru Elena Adam este o greseala. Intr-un oras sarac si intr-un judet si mai sarac, a face rost de bani este o misiune dificila. Sa ne uitam chiar la CSM Calarasi. Intr-o societate normala, sponsorii ar fi trebuit sa se inghesuiasca acum la usa clubului pentru a-si pune pe tava bugetele de marketing pentru echipa de handbal, care tocmai a promovat in Liga Nationala. Nu se intampla acest lucru, iar greutatile financiare vor ramane de rezolvat tot de catre autoritatile locale.
Despre o economie din bugetul sectiei de handbal nici nu poate fi vorba, mai ales ca elevii lui Sabin Dacau si-au primit doar jumatate din salariile pe luna iunie, iar august se anunta ca fiind o luna de foc din moment ce atunci trebuiesc lichidate toate datoriile pentru ca echipa de handbal sa fie preluata de HC Dunarea 2014 Calarasi si sa evolueze in Liga Nationala.
 

Comments are closed.