Special — 28 iulie 2014 at 19:21

"Mitea le-a dat cronometrul peste cap"

by

Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, s-a gandit sa-l numeasca pe Nelu Stan in functia de sef al corpului de observatori dupa ce a reusit sa-l convinga pe Bogdan Leu sa faca delegarile arbitrilor la meciurile din Liga Tractoristilor. Planurile sefului fotbalului calarasean s-au schimbat insa duminica, atunci cand observatorii, adunari la Baza Navrom, au cerut cu voce tare ca Bogdan Leu sa faca atat delegarile cat si pe cele ale arbitrilor. Un motiv care a stat la baza acestei decizii a fost reprezentat de faptul ca Stan s-a aflat in vacanta in Turcia in momentul in care a avut loc testarea observatorilor.
„Cand o sa-i vedeti pe Solomon, Mirel Anghel, Fenghea sau Valeanu ca arbitreaza, inseamna ca eu am plecat si nu mai fac delegarile”, le-a spus Leu observatorilor. Acesta a marturisit ca Virgil Valeanu si Mirel Anghel nu il mai saluta, in vreme ce Solomon si Fenghea „se comporta absolut normal si imi arata respect”.
Pentru ca in perioada in care AJF Calarasi a fost condusa de catre Bratu Cataros arbitrii au transformat forul fotbalistic judetean in cuibusorul lor de nebunii, arbitrii si observatorii se cred acum „ambasadorii” lui Doru Dinca in judet. Aceasta mentalitate bolnavicioasa trebuie schimbata cat mai rapid, mai ales ca Asociatia Judeteana de Fotbal apartine, in realitate echipelor, nu fluiericilor. Fotbal fara arbitrii calaraseni se poate juca fara probleme, insa un campionat judetean fara echipele din judetul Calarasi este imposibil de organizat.
Bogdan Leu a vorbit in termeni laudativi la adresa corpului de arbitri. „Cei tineri au acum o sansa uriasa. Sper ca ei sa constientizeze acest lucru si sa trateze toate meciurile cu seriozitate maxima. Avem 7 arbitri de mare perspectiva. La testarea, Liviu Mitea le-a dat cronometrul peste cap la probele fizice. Din pacate, nu poate promova pentru ca este prea marunt. De asemenea, Razvan Ilie alearga extraordinar, parca pluteste. La un examen de promovare nu are voie sa ia mai putin de 10 la testele fizice. Un alt arbitru foarte bun este Catalin Ion”, a declarat Bogdan Leu.

No Comments

  1. O fi dat mitea cronometrul peste cap dar e prost de bubuie.