SPORT — 28 iulie 2014 at 13:47

Csaba Borbely isi explica alegerea

by

Campion in 2011 cu Otelul Galati, Csaba Borbely va juca in acest sezon pentru Venus Independenta. Atacantul in varsta de 34 de ani locuieste acum in Bucuresti si este descris de catre fostii sai coechipieri ca fiind un baiat cuminte, linistit, cu credinta in Dumnezeu.
Nu a fost niciodata un golgheter autentic, motiv pentru care nu trebuie sa mire pe nimeni faptul ca a evoluat aproape o suta de meciuri pe prima scena a fotbalului romanesc si a marcat numai zece goluri. „Am fost un atacant de careu, dar treaba mea a fost sa deviez mingea pentru coechipierii mei, sa creez culoare. Acesta a fost stilul meu. Am jucat mereu pentru echipa, nu am fost niciodata egoist. Daca imi doream sa ies in evidenta prin goluri poate ca ajungeam mult mai departe”, spune proaspatul jucator al Barcelonei de Calarasi.
Sambata a debutat in tricoul lui Venus Independenta in amicalul cu CSM Oltenita. „Nu credeam ca in Liga a 4-a exista echipe mai bine organizate ca la Liga a 3-a. Mi-a placut foarte mult ceea ce am vazut la Oltenita. Eu am vorbit cu oamenii de la Independenta si le-am explicat ca mi-ar face placere sa joc in echipa dansilor, dar le-am spus din start ca nu pot merge la antrenamente. Am stat de vorba cu domnul Constantin Anghel si cu domnul Ion Radu. Mi-au lasat impresia ca sunt oameni de calitate si le-am promis ca voi merge sambata la meci, pentru a juca impotriva celor de la Modelu. Eu o sa ajut cu tot ceea ce pot, dar nu imi face placere sa promit ca voi da un anume numar de goluri. M-am uitat pe internet si am gasit fotografii cu stadionul din Independenta. Mi-a placut foarte mult cum arata”, a declarat Borbely.

No Comments

  1. stai linistit ca la venus oricum nu se fac antrenamente

  2. Bine ai venit csaba esti un jucator care poate face diferenta suporteri echipeite vor sustine neconditionat cistigam titlu de campioni judeteni cu asa jucatori cu experienta turcu ,badea, borbely.forza venus

  3. Astfel de jucatori fac cinste intregului judet nu doar clubului. Bine ai venit Ciobi !