Special — 27 iulie 2014 at 09:41

Tractoristii au dat testare la Calarasi

by

Circul din fotbalul calarasean nu este facut de catre echipe, ci de catre arbitri, observatori si personalul din AJF Calarasi, carora trebuie sa le multumim din suflet pentru faptul ca Liga a 4-a este denumita si Liga Tractoristilor, iar Categoria Onoare s-a transformat in Categoria Remorca. Fauna fotbalului calarasean a participat astazi la testare. Arbitrii si observatorii au trebuit sa isi dovedeasca aptitudinile.
Arbitrii s-au intalnit la ora 7:30 la Stadionul Tineretului. Organizarea ar fi fost perfecta daca zgura de pe pista arenei Ion Comsa nu ar fi fost umbrita de Ion Fenghea, Virgil Valeanu, Viorel Solomon si Mirel Anghel. Bogdan Leu promite ca ii va delega, in cel mai rau caz, la meciurile din Categoria Onoare. Speram sa se tina de cuvant. Dupa testele fizice, au urmat cele teoretice.
Evenimentele zilei s-au petrecut insa la examinarea observatorilor, unde vanatoarea pentru eliminarea din fotbalul calarasean a lui Mircea Brandusa si-a consumat inca un episod. Observatorul neaga insa ca ar fi vreo problema. „Nu s-a intamplat nimic. Aveam cartea si ziarul in banca, cum aveau si altii. Nu sunt om care sa copieze. Am terminat primul testarea. Bogdan Leu mi-a zis, dupa ce am dat lucrarea, ca el a stiut ca am avut cartea si ziarul in banca si isi da seama cand cineva copiaza pentru ca a fost maestru la copiat atunci cand era la scoala”, a explicat Brandusa.
Bogdan Leu, care va face atat delegarile arbitrilor, cat si pe cele ale observatorilor, sustine ca Mircea Brandusa va face parte din corpul de observatori si a explicat ceea ce s-a intamplat astazi. „Cand a dat foaia, Mircea Branuda avea cartea deschisa in banca si i-am spus ca pentru mine lucrarea lui nu are valoare. eu stiu ce stie Brandusa, el stie de nota 8, este unul din primii trei. L-am facut de ras de fata cu toata lumea. Eu nu l-am prins copiind pe Mircea Brandusa si nu voi renunta la el pentru ca el stie regulamentul”, a explicat Leu.
Circul a continuat si dupa testarea, atunci cand Dan Lulea a cerut fara rost ca delegarile observatorilor din zona Oltenita sa nu mai fie facute de catre vicepresedintele AJF Calarasi, Nicolae Eftene, si s-a incheiat la Baza Navrom, acolo unde Daniel Stefan – Gascanu, inca nerefacut complet dupa o escapada in stil Semeghin la Lehliu Gara, le-a tinut un discurs celor care urmeaza sa-i supravegheze caporalii.

No Comments

  1. nu vad ce rost a mai avut testarea asta……

  2. Ba da ! Rostul este ca ,,pleaca ai nostri , vin ai nostri , noi raminem tot ca prostii ” .