Special — 26 iulie 2014 at 12:17

Progresul va merge la Brasov Cup

by

Juniorii de la Progresul Calarasi vor participa in perioada 10-14 august la Brasov Cup, un puternic turneul de fotbal care va avea loc la poalele Tampei. Formatia calaraseana va merge in Ardeal cu grupa de copii nascuti in 2001 cu care a participa la turneele internationale din Grecia si din Germania.
La Brasov Cup si-au mai anuntat participarea echipe din Croatia, Ucraina, Macedonia, Bulgaria, Letonia, Ungaria, Polonia, Lituania, Slovacia, Republica Moldova, Serbia, Estonia si Rusia. Campionatele judetene de cadeti vor debuta in a doua jumatate a lunii septembrie. Deocamdata nu s-a stabilit forma de organizare.

No Comments

 1. Astia au intrun an turnee cate are ghiuta in 5.

 2. Suporter calarasean

  Da, dar echipele cu care joaca sunt facute ,,pe genunchi” din copii adunati din cartier , in afara de echipa ,,continentului” Cagliari .

  • Ti—am tot raspuns crezand ca inveti ceva dar persisti in prostie cu o cerbicie care dovedeste o invidie imensa. Progresul urmareste doar performanta conferentiare fiind singura echipa de copii si juniori care a participat anul acesta la doua turnee in strainatate. Noi nu facem fotbal pentru confortul nostru financiar ci pentru a demonstra ca si in Calarasi se poate face performanta daca exista copii talentati si cineva care sa ii sustina. La brasov invidiosule participa campioana si ocupanta locului trei la campionatul national al juniorilor D. vezi site brasov junior cup ciudosule. Te astept acum sa scrii cu nume de zburatoare….

  • Si ca sa fii si tu multumit iti promit ca Progresul va juca anul viitor la gupa de 2001 cu un club castigator de champions ligue in ultimii ani. Pastrez insa suspansul asupra numelui.

  • “Invidia este ura faţă de superioritatea altuia.” Paolo Mantegazza

   • Ai citat un filozof care a scris preponderent despre placere, armonie, fericire. In schimb tu esti un negativist convins sau asa cum am spus mai devreme un invidios.

 3. Suporter Independenta

  Nu mai fiti răutăcioși pe Ghiuta ,el deocamdată isi face treaba foarte bine .Azi in deplasarea de la Slobozia o echipa de republicani A care a învățat abc in mare parte de la Ghiuta a învins cu 2-1 pe Unirea Slobozia .Este prima lui generație de copii foarte talentata care reprezintă cu succes orașul nostru in campionatul de republicani .Nu fiti cârcotași ,bravo dl.Ghiuta bravo dl.Leu si tuturor care încurajati fotbalul juvenil.

  • Felicitari, au invins o echipa foarte buna care anul trecut a terminat pe locul trei intr—o grupa foarte puternica a campionatului national de juniori republicani. La juniori rep. A Dunarea are o echipa foarte buna si ii urez mult succes.

  • da,da,asi face bine treaba.la braila in 2013 a jucat cu 5 de 99-2000 la turneu de 2002.mai avea putin si se deghiza si el in junior numai sa castige.pe ghiuta la interesat intodeauna cantitatea si nu calitatea

   • Suporter Independenta

    Din punctul acesta de vedere este adevărat din dorința de a câștiga folosea fel de fel de tertipuri ,una peste alta bravo lui pentru generație 98-97 . Cu acești copii daca mai continua era perfect .Cineva spune ca la juniori B sunt varza ,normal pentru ca la acea echipa joaca Danut Ghiuta,Petrescu Cosmin lipseste Lucan Andrei in rest sper ca înțelegeti unde este aluzia .Da varza

    • deci, in fotbalul juvenil calarasean ,tertipul este cheia succesului?

     • SUPORTER INDEPENDENTA

      Nu stiu ce intelegi tu prin tertipuri ,atata timp cat joci meciuri amicale cum a fost si acel turneu de la braila poti cadea la intelegere cu organizatorul sa joci cu ce varsta vrei tu ,in meciuri oficiale este altceva ,dar cum pana anul trecut nu a fost inscris in nici o competitie oficiala nu avem ce comenta.Drept dovada efectele „tertipurilor”marca Ghiuta se vede acum cand copii republicani B nu pot face fata categoriei de varsta .Pot da urmatorul ex.baiatul lui era introdus in echipe cu ,copii de 2-3 ani mai mici unde normal el era cel mai bun iar acum cand a ajuns sa joace cu,copii de varsta lui nu da un randament egal sau apropiat de ei.In rest trebuie muncit de la 0 cu ei ,o munca in plus pentru Mirel Condei si Mircea Stefan sacrifica anul acesta iar la anul speram sa scoata o echipa competitiva .

 4. Dar la B sunt ,,varza „.