SPORT — 26 iulie 2014 at 13:44

"Nu mai am nevoie de Florea"

by

Dupa ce a castigat cu Inainte Modelu titlul de campion judetean, Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si a promovat in Liga a 3-a, Daniel Florea a hotarat sa se desparta de clubul condus de catre Victor Neagu – Bau. Acum, capriciosul mijlocas este dorit de catre CSM Oltenita, numai ca modelenii nu sunt de acord cu transferul daca nu primesc de la echipa lui Virgil Bogatu suma de 3.000 de lei.
Jose Valeriu Petrescu, antrenorul formatiei din Liga a 3-a, a explicat situatia lui Florea. „M-a sunat si eram chiar langa domnul primar. Mi-a zis: <<Mister, ce ma fac? Am familie? Vrei sa mor de foame?>>, iar eu i-am spus ca de la Modelu nu l-a dat nimeni afara, a plecat el singur. Eu nu comentez calitatile sale fotbalistice pentru ca acestea nu pot fi contestate. El are altfel de probleme. Domnul primar mi-a zis ca daca vreau sa-l primesc inapoi, nu este nici o problema, dar decizia trebuie sa imi apartina si sa raspund pentru ceea ce fac. Eu am hotarat ca e mai bine sa nu mai apelam la serviciile lui. Daca pui un mar stricat intr-o lada cu mere bune atunci se trica toate. Eu nu mai am nevoie de Florea. Acum domnul primar mi-a zis ca nu i-a mai dat lui Florea si 1.200 de lei inainte de a pleca in cantonamentul de iarna, bani pe care i-a lasat sotiei sale, la Bucuresti. Asta inseamna ca au cheltuit cu el intr-un an de zile nu o mie de dolari, ci o mie de euro. Domnul primar a zis ca nu vrea atat de multi bani, dar daca nu primeste 3.000 de lei nu ii va permite sa se transfere la Oltenita”, spune tehnicianul lui Inainte Modelu.
Jucatorul se apara si spune ca muncit pentru banii pe care i-a primit. In schimb, documentele sunt de partea celor de la Modelu, care ar putea chiar sa il suspende pentru ca a evoluat in meciuri amicale pentru Independenta si Oltenita fara a avea acordul scris al modelenilor. Ciudat este ca Florea nu a fost un jucator problema pentru modeleni atata timp cat antrenorul echipei a fost Virgil Bogatu. Situatia s-a schimbat dupa instalarea in functie a lui Valeriu Petrescu.

No Comments

  1. petrescule nu mai ai nevoie de florea acum cand ai promovat.Asa sunt toti antrenori cand ii fac alti echipa spune k u lai vrut pe florea dar nu a mai vrut primaru k uesti acolo ajutor de antrenor.Dar in viata dumnezeu ai iti da si dupa suflet.Ai sa vezi cat imi doresc sa te chinui si u si gura stramba cum se schinuie copilu lu florea