SPORT — 26 iulie 2014 at 08:10

Hattrick Mircea Stefan

by

Victorie fara probleme pentru Dunarea Calarasi in cel de-al treilea joc de pregatire din aceasta vara. Elevii lui Ion Rauta s-au impus cu 7-2 in fata celor de la Unirea Manastirea. Pentru gruparea „galben-albastra” au marcat Mircea Stefan, de trei ori, Viorel Stanciu, de doua ori, Marian Serban si Marin Tudor. Marti, cu incepere de la ora 17:00, calarasenii vor juca impotriva CS Afumati, intr-un meci contand pentru turul al doilea al Cupei Romaniei – Timisoreana.
Inainte Modelu a pierdut cu 2-0 meciul amical disputat in deplasare, pe terenul celor de la Unirea Slobozia. „Am primit un gol in minutul 45 si inca unul in repriza a doua, cam prin minutul 70. Pentru noi a fost un antrenament util, in compania unui adversar foarte puternic. Ma declar multumit de evolutia baietilor”, a declarat Jose Valeriu Petrescu, antrenorul modelenilor.
Saptamana viitoare, campionii judetului Calarasi vor disputa doua jocuri de pregatire, ambele pe teren propriu. Mai intai, miercuri, cu incepere de la ora 18:00, va avea loc meciul cu Abatorul Slobozia, dupa care sambata, cu incepere de la ora 11:00, se va juca impotriva celor de la Venus Independenta. Meciul amical cu Dunarea Galati, programat sambata, 2 august, a fost anulat. „Ne-au cerut sa jucam de la ora 10:00, lucru cu care nu am fost de acord. Nu putem ajunge atat de devreme la Galati si nici nu cred ca este vreo echipa de Liga a 3-a in Romania care sa isi permita sa mearga la hotel cu o noapte inaintea unui meci amical”, a explicat Mourinho de Calarasi.
 
 
 

Comments are closed.