SPORT — 26 iulie 2014 at 08:49

Csaba Borbely, in Liga Tractoristilor!

by

Intr-un derby al greilor din Liga Tractoristilor, CSM Oltenita s-a impus cu 3-2 in fata celor de la Venus Independenta. Napoli de Calarasi a inceput meciul in forta, astfel ca dupa prima jumatate de ora tabela arata un neverosimil 3-0. Codenilor le-a mai revenit culoarea in obraji dupa ce elevii lui Ilie Zeciu au redus din diferenta si au relansat partida prin doua goluri care au incantat asistenta.
Barcelona de Calarasi, in ciuda faptului ca a fost condusa cu 3-0 in debutul meciului, a prestat un joc foarte bun. „Mi-a placut foarte mult de Indepedenta. Au fost foarte bine organizati si meritau sa castige. Au ratat foarte multe ocazii, profitand de apararea slaba a celor de la Oltenita”, a declarat Nicolae Eftene, vicepresedintele AJF Calarasi, prezent la joc.
Georgel-Punga-Otelul
Dupa ce anul trecut l-a adus pe Cristi Turcu, jucator care s-a afirmat la nivelul primei divizii din Romania la echipe precum Gloria Bistrita si CFR Cluj-Napoca, Independenta a reusit in aceasta vara o noua lovitura de imagine. Sub comanda lui Ilie Zeciu va evolua Csaba Borbely, in varsta de 34 de ani, atacant care de-a lungul carierei sale a evoluat la FC Bihor, Astra, Universitatea Craiova, Ferencvaros Budapesta, Progresul, Gloria Bistrita si Otelul Galati.
In ultimele sezoane, jucatorul nascut la Oradea s-a perindat pe la mai multe echipe din fotbalul mic si foarte mic. Anul trecut a fost antrenor si jucator la FC Zagon, formatie din judetul Covasna care activeaza in Liga a 3-a si cu care s-a clasat, o buna perioada de timp, pe primul loc intr-o serie cu Chindia Targoviste. Conform site-ului www.transfermarket.de, Borbely are o cota de piata de 50.000 de euro. Proaspatul jucator al Barcelonei de Calarasi a evoluat de 93 de ori in prima divizie din Romania si a marcat 10 goluri. Prin comparatie, CV-ul lui Cristi Turcu arata mult mai bine, insa cei doi pot duce acum pe Venus Independenta spre un nou titlu de campioana judeteana.

No Comments

  1. Cu un asemenea cuplu de jucatori e imposibil sa nu castigi titlul. Se vor completa perfect tehnic si tactic iar celorlalti jucatori le va fi mult mai usor sa fie condusi din teren de doi jucatori care stiu fotbal pe paine. Zeciu poate sta linistit pe banca, are cine sa dirijeze echipa.

  2. Deja mi-e frica !!!!!