SPORT — 25 iulie 2014 at 01:42

"Nu vrem sa renuntam la juniori"

by

Dinamo Sarulesti a ocupat ultimul loc in Liga Tractoristilor si se pregateste acum sa activeze in Categoria Onoare, obiectivul formatiei fiind promovarea imediata pe prima scena a fotbalului calarasean. Delegatul Florin Dumitru sustine ca gruparea pe care o conduce nu va negliza nici sectorul juvenil.
„Vom participa in campionatul de cadeti fara nici o problema. Cu seniorii vom juca la Onoare, dar ne dorim sa facem parte dintr-o serie unde se vor organiza si meciuri de juniori. Nu vrem sa renuntam la juniori sub nici o forma. Am inteles ca pana acum sunt 12 echipe din Liga a 5-a care vor sa joace cu juniori. Cel mai bine ar fi ca cei de la AJF Calarasi sa faca trei serii de Categoria Onoare. Prima sa fie alcatuita din echipele care au juniori, iar celelalte doua pe criterii geografice”, este de parere oficialul dinamovist.
Cat priveste sistemul competitional, Dumitru nu doreste sa isi dea cu parerea despre ceea ce se intampla in Liga a 4-a. „Pe mine ma intereseaza doar Categoria Onoare. In Liga a 4-a sa faca ce vor ei, dar sa tina cont ca daca pica numai doua echipe si nu se mai joaca baraj, iar ocupanta locului intai se va distanta la 10 puncte inca de la finalul turului, in primavara o sa se joace fix degeaba. Daca nu vor accepta propunerea mea, cu trei serii de Onoare, atunci o sa le cer sa facem doua serii, dar cu play-off. Adica la finalul sezonului regulat, ocupantele primelor patru locuri din fiecare serie sa joace in sistem grupa, iar castigatoarea sa promoveze in Liga a 4-a. Evident, cand incepe play-off-ul, echipa de pe primul loc va avea trei puncte, formatia de pe locul doi doua puncte si asa mai departe. Sistemul nu este nou. Se practica in Ilfov. Nu am inventat noi apa alda la Sarulesti. E bine sa ne uitam la cei de langa noi si sa preluam ce e bun de la ei. Daca locul 4 va duce la play-off, atunci jumatate dintre echipele din Categoria Onoare vor lupta pana in ultima clipa sa isi castige punctele si vor respecta competitia”, a declarat Dumitru.
Delegatul lui Dinamo Sarulesti nu exclude posibilitatea ca echipa pe care o conduce sa evolueze tot in Liga a 4-a. „Am vorbit cu cineva din Borcea si mi-a zis ca nu se stie daca Pietroiu se va inscrie. Nu imi dau cu parerea despre ceea ce vor sa faca ei sau despre ceea ce este la ei in curte pentru ca nu e frumos. Eu vorbesc doar despre Dinamo Sarulesti pentru asa mi se pare corect. Fiecare sa isi vada de treaba lui. Dar daca se va intampla ca Pietroiu sa nu se inscrie sau sa se retraga dupa cateva etape, atunci in locul lor ar trebui sa jucam noi, nu Viitorul Curcani. Eu o sa cer la Adunarea Generala ca echipa de la Curcani, daca vrea sa joace in Liga a 4-a, sa prezinte documentele echipei. Acest club sau asociatie sportiva nu exista in acte, nu este inscris nici la Ministerul Sportului si nici la Directia Judetean pentru Tineret si Sport”, spune delegatul echipei din Sarulesti.

No Comments

  1. Si a retrogradat de 3 ori la rand.. Deci nu are voie sa mai joace ei, joaca echipa urmatoarea clasata pe baza criteriului sportiv.

  2. Florine , eui apreciez ceea ce faci tu la Sarulesti, felicitari !