SPORT — 25 iulie 2014 at 10:30

Lehliu Gara, in cantonament la Sinaia

by

In aceasta vara, Victoria Lehliu Gara va fi singura formatie din campionatul judetean care va efectua un stagiu montan de pregatire centralizata. Acesta va avea loc in perioada 1-8 august, la Sinaia. Antrenorul Noni Milea si-a propus ca in noul sezon sa dea credit un tineri care ar putea sa faca mai tarziu pasul catre lumea buna a fotbalului.
Lehlienii s-au despartit pana acum de patru jucatori. „Vernescu a plecat la Modelu. Costache, un jucator de 16 ani, va pleca la Unirea Slobozia, la echipa de Juniori B. De asemenea, doi jucatori, unul din Frasinet si altul din Ileana, au anuntat ca nu vor sa mai joace pentru Lehliu Gara. In cantonamentul de la Sinaia vom avea la dispozitie sase juniori pe care ii vom utiliza la echipa de seniori in timpul campionatului”, a declarat Noni Milea.

No Comments

  1. felicitari lui mariusik(costache) . in sfarsit a facut pasul catre o cariera de succes

  2. fotbal lehlian

    Stati linistiti , la Unirea Slobozia joaca cei ai caror parinti au magazine sau alte business–uri . trebuie sa ,,cotizezi ” , nu gluma !

  3. Noni , sa nu uiti sa incui stadionul cu lacatul ?

  4. Imi pare rau, dar la ce juniori sunt in Lehliu locul ocupat campionatul trecut a fost super!!!….dar e bine ca, se incearca!!!!!!!!