Special — 25 iulie 2014 at 11:18

Gascanu, noul patron al Rapidului

by

AJF Calarasi doreste sa mareasca baremul arbitrilor care vor oficia la meciurile din campionatul judetean de fotbal. In Liga Tractoristilor, un „central” va incasa cate 100 de lei pentru fiecare joc, in vreme ce asistentii si observatorul vor lua cate 80 de lei. www.sportcalarasean.ro va arata, sub forma unui pamflet, cum va afecta aceasta schimbare de barem lumea fotbalului.
Daniel Stefan - Gascanu
– Afland cat de mare este baremul de arbitraj in Liga a 4-a, mai multi jucatori ai Rapidului au luat legatura cu Gascanu, fan al echipei din Giulesti, pentru a-si anunta prezenta la testarea programata la 27 iulie.
– Ingrijorare la Ulmeni, dupa ce s-a aflat ca AJF Calarasi vrea sa mareasca baremul arbitrilor. „Problema cea mare este ca baremul dublu o sa fie mai mare”, afirma o voce din club.
– Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, sustine ca pentru cei 10 lei in plus pe care ii dau „centralului”, reprezentantii echipelor gazda au voie sa-l bata pe arbitru intr-un cadru legalizat.
– Afland ca vor incasa aceeasi bani ca observatorii, mai multi arbitri asistenti au cerut sa isi dea note singuri.
– Constantin Dobrin, retras din activitate, a marturisit ca nu a primit 80 de lei din macar atunci cand a dispus repetarea unui penalty de trei ori. S-a intamplat la un meci la Stefan Voda.
– Mai multi arbitri calaraseni vor intra in TOP 300 Capital la finalul sezonului competitional 2014-2015.
– Gascanu si-a facut un calcul si a ajuns la concluzia ca pana la finalul turului, cu banii pe care ii va incasa ca observator la meciurile din campionatul judetean, ar putea cumpara clubul Rapid.
– Gascanu are planuri mari cu Rapid. Vrea sa-i coopteze printre actionari pe toti arbitrii calaraseni. „Cu banii pe care ii castiga din arbitraj putem transfera orice jucator din Europa”, i-a spus rapidistul din fruntea arbitrajului calarasean lui Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi.
– In Liga Tractoristilor, cele mai mari prime de joc le primesc arbitrii.
– Gascanu a aparut prin Calarasi cu tenul foarte bronzat. Ghiuta a explicat de ce: „E la rotisor!”

Comments are closed.