SPORT — 24 iulie 2014 at 06:38

CSM Calarasi urca in ring la Cluj-Napoca

by

Incepand de astazi si pana sambata are loc la Cluj-Napoca turneul de box denumit Centura Transilvaniei. La puternica intrecere din Ardeal vor participa si pugilistii Clubului Sportiv Municipal Calarasi. Printre adversarii din concurs se vor afla sportivi din Germania, Ungaria si Republica Moldova. Meciurile se vor desfasura la „Iulius Mall” din Cluj-Napoca.
Centura Transilvaniei va fi urmarita de la fata locului de cele mai importante figuri ale boxului romanesc contemporan. Leonard Doroftei, Mihai Leu si Francisc Vastag vor fi prezenti in aceste zile la Cluj-Napoca, turneul de box din Ardeal reprezentand o excelenta ocazie pentru pugilistii calaraseni de a se remarca in fata acestor titani.
Ediţia 2014 a Centurii Transilvaniei se anunta a fi una de mare anvergura, la aceasta competitie sportiva dedicata boxului amator anuntandu-si prezenta peste 100 de sportivi de mare valoare. Turneul de box este organizat sub egida AIBA, forul international suprem al boxului amator. Sportivii clasati pe locul intai vor primi diplome si Centura Transilvaniei. Cel mai tehnic pugilist si clubul cu cele mai multe locuri intai vor fi premiati cu diplome de excelenta si cupe.
Program de desfasurare:
Joi, 24 iulie, ora 15:00 – meciuri eliminatorii
Vineri, 25 iulie, ora 16:00 – semifinale
Sambata, 26 iulie, ora 14:00 – finala

No Comments

  1. BAFTA!