SPORT — 23 iulie 2014 at 01:31

Vesti proaste pentru Dunarea si Modelu

by

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca meciurile din Liga a 3-a se vor disputa sambata, la concurenta cu cele din Liga Tractoristilor. Ca urmare, Dunarea Calarasi si Inainte Modelu vor juca la aceeasi ora cu echipele care evolueaza in campionatul judetean de fotbal, lucru nu tocmai placut.
In aceste conditii, este de asteptat ca cele doua reprezentante ale judetului Calarasi in Liga a 3-a sa joace meciurile de pe teren propriu cu tribunele aproape goale. La Dunarea, in ultimii ani, atunci cand se juca vinerea, abia daca se adunau 200 de spectatori. Acum, sambata, vor fi multi mai putini.
Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, spune ca este imposibil de schimbat ora la care se disputa meciurile din Liga a 4-a. „Nu cred ca echipele vor fi de acord sa joace sambata de dimineata. Multi dintre jucatori sunt inca la serviciu la ora aia”, a declarat seful forului fotbalistic judetean.
Dunarea, din cauza rezultatelor slabe din ultimii ani, a ajuns sa nu mai fie tentanta pentru calaraseanul de rand, astfel ca putinii spectatori care mai veneau pana acum la meciuri erau din randul oamenilor de fotbal din judet. Pentru ca situatia sa se schimbe, elevii lui Ion Rauta trebuie sa se lupte pentru promovare. Transferurile efectuate pana acum le dau dreptul sa spere la suprematie. Inainte Modelu este o echipa de judet, ajunsa in Liga a 3-a doar din ambitia europrimarului Gica Dobre. Localnicii sunt prea putin interesati de fotbal.

No Comments

  1. Decat echipe precum chirnogi si oltenita cred ca vor putea juca la ore matinale! Restul echipelor clar NU!

  2. Acum ati vrea sa jucam noaptea sau dimineata pe racoare , eventual la ora 7 , numai pentru a nu ne suprapune cu liga a-3-a ? Ei sa joace bine , sa faca rezultate bune si spectatorii vor veni !