SPORT — 22 iulie 2014 at 04:27

Site-ul CSM, actualizat "la secunda"!

by

Pana cand Ioan Bota va face rost de un certificat de identitate sportiva pentru HC Dunarea 2014 Calarasi, echipa de handbal ramane tot in curtea Clubului Sportiv Municipal, grupare ce are datoria de a achita in continuare salariile jucatorilor. Situatia ramane confuza pe Borcea, dar conducerea CSM Calarasi, pusa sa scoata castenele din foc, este ultima care se face responsabila de ceea ce se intampla acum cu handbalul calarasean.
In acest moment, antrenorul Sabin Dacau si jucatorii sai, la ordinul lui Ioan Bota, omul de legatura intre conducerea viitorului club si vestiar, sunt in silenzio stampa. Ca urmare, informatiile care ajung la public sunt tot mai putine, iar calarasenii se intreaba zilnic daca au aparut noutati in viata echipei de handbal. Astfel, se nasc speculatii. De exemplu, saptamana trecuta a aparut zvonul ca autoritatile locale s-au „predat” si nu mai vor sa finanteze formatia care a promovat in Liga Nationala. Informatia a fost una falsa, dar a circulat prin Calarasi cu repeziciune, reusind sa starneasca panica.
Trecerea sectiei de handbal de la CSM Calarasi catre HC Dunarea 2014 Calarasi nu se va face in orice conditii. Federatia Romana de Handbal nu va accepta „transferul” daca vor exista datorii catre vreun jucator, antrenor sau orice alta persoana ce are un contract inregistrat la forul condus de catre Alexandru Dedu.
Pana cand va scapa de echipa de handbal, conducerea CSM Calarasi trebuie sa isi faca in continuare datoria fata de calarasenii care doresc sa afle tot ce e nou la formatia antrenata de catre Sabin Dacau. Nimeni nu este interesat de picanterii sau alte lucruri care nu au legatura cu sportul. Ca urmare, pentru ca oamenii sa fie mai linistiti, clubul calarasean ar face bine sa isi actualizeze informatiile de pe site, asa cum fac alte grupari din Liga Nationala precum Dinamo, HC Vaslui, Stiinta Bacau, Poli Timisoara, Potaissa Turda, Minaur Baia Mare sau Pandurii Tg. Jiu.
Ultima stire de pe www.csmcalarasi.ro dateaza din 18 iunie si face referire la rezultatele unor atleti aflati in dubla legitimare cu CSM Bucuresti. Faptul ca transferurile din aceasta vara nu sunt cele mai grozave e foarte clar. Faptul ca echipa se va bate pentru salvarea de la retrogradare este si mai evident. E firesc sa nu speram la minuni in meciurile din Liga Nationala, dar CSM Calarasi poate demonstra, prin conducerea sa, ca este o grupare aflata la inaltime daca da dovada de transparenta folosindu-se de site-ul clubului. Luati ca exemplu ceea ce se petrece la Bacau!
Daca va face acest lucru si tinand cont de cum se misca lucrurile la HC Dunarea 2014, putem pune prinsoare ca nu o sa treaca multa vreme si iubitorii handbalului calarasean vor plange de dorul Clubului Sportiv Municipal, club care, cu bune si cu rele, a reusit sa duca orasul de pe Borcea in Liga Nationala.
 

Comments are closed.