Special — 22 iulie 2014 at 11:29

Nelu Stan, seful observatorilor

by

Bogdan Leu va face delegarile arbitrilor la meciurile din campionatul judetean, motiv pentru ca nu va mai fi seful observatorilor. In locul sau va fi numit Nelu Stan. Acesta a aparut in peisajul fotbalistic calarasean la inceputul acestui an, dupa ce Doru Dinca – Motanu a fost ales presedintele AJF Calarasi.
Duminica, 27 iulie, vor avea loc testarile arbitrilor si observatorilor. La „examen” se vor prezenta inclusiv Viorel Solomon, Mirel Anghel, Ion Fenghea si Virgil Valeanu. Motanu da insa asigurari ca cei patru nu vor oficia la meciurile din Liga a 4-a. „Asta a fost conditia pusa de Bogdan Leu. Cel putin la meciurile din Liga a 4-a nu vor fi delegati. Vor arbitra doar in caz de forta majora la meciurile din Categoria Onoare. I-am pus in vedere lui Bogdan Leu sa nu se ajunga in situatie de a ramane fara arbitri. Acum ei se agita, umbla in stanga si in dreapta, pe la Oltenita, pe la Lehliu, pe la Borcea, in cautare de arbitri tineri”, a declarat Dinca.
Componenta celor doua serii din Categoria Onoare inca nu a fost definitivata. La Adunarea Generala programata la 2 august va fi stabilit programul Ligii a 4-a, dar si cel din ultimul esalon fotbalistic judetean. Liga Tractoristilor ar putea ajunge sa fie alcatuita doar din sezonul 2016-2017. Pentru ca intrecerea de anul acesta sa fie mai dinamica, AJF Calarasi nu trebuie sa renunte la organizarea meciurilor de baraj dintre ocupantele locurilor 13 si 14 din Liga a 4-a si ocupantele locurilor secunde din cele doua serii ale Categoriei Onoare. Daca nu se va tine cont de acest lucru si vor retrograda doar ultimele doua clasate, atunci campionatul judetean se va transforma intr-o ciorba lunga si rece.

Comments are closed.