Special — 22 iulie 2014 at 07:59

"Faliment scrie pe noi"

by

Oamenii de fotbal din judetul Calarasi au pareri diferite cu privire la propunerea conducerii AJF Calarasi de a creste baremul arbitrilor care oficiaza la meciurile din Liga a 4-a si Categoria Onoare. O decizie se va lua la 2 august, atunci cand este programata Adunarea Generala, ocazie cu care va fi stabilit si programul competitional pentru sezonul 2014-2015.
Gabriel Chirita, Spicul Roseti: „Nu este o crestere mare, dar arbitrii trebuie sa inteleaga ca acum au primit increderea din partea noastra, a echipelor, iar noi avem pretentia sa fim arbitrati corect. Este foarte bine ca am scapat de arbitrii batrani ca Ivanciu sau Solomon. Un arbitru mai bine platit trebuie sa greseasca mai putin si sa nu asculte la ceea ce au sa-i spuna delegatii echipelor. Pentru arbitrii care gresesc intentionat tot noi, delegatii echipelor, suntem vinovati pentru ca am incercat cand am avut nevoie sa ne facem meciurile mai usoare cu ajutorul lor. Acum, arbitrii nu mai trebuie sa tina cont de nimic si sa fie corecti”.
Adrian Mitu, Partizan Crivat: „Suntem de acord, dar sa se renunte la observatori. Cei care vor observatori, sa-i cheme si sa-i plateasca. In rest, nu le vad rostul. E mai ieftin sa filmezi meciul decat sa platesti un observator”.
Cornel Ticu, Dunarea Ciocanesti: „E mai bine sa fie baremul mai mare pentru ca asa nu mai sunt tentati sa arbitreze tendentios”.
George Serban, Agricola Borcea: „O sa fie tare greu pentru noi in conditiile in care in comuna Borcea vom avea doua echipe care vor activa in Liga a 4-a. Cei care au facut aceasta propunere trebuie sa se mai uite pe la televizor ca sa vada ce vremuri traim”.
Marian Speriatu, Steaua Radovanu: „Faliment scrie pe noi. De unde sa le dam 500 de lei la fiecare meci? Astia nu sunt sanatosi la cap. Vor sa desfiinteze fotbalul. Ce efort face un arbitru ca sa primeasca 100 de lei la un joc? Un jucator primeste doi mici si o bere. Trebuie sa tinem cont de adevaratii bani care sunt in fotbalul calarasean, adica de banii care ajung la jucatori”.
Noni Milea, Victoria Lehliu Gara: „Vai de capul nostru! Sper sa se justifice aceasta marire de barem”.
Silviu Moldoveanu, Victoria Dragos Voda: „Era de asteptat. Nu e un dezastru, dar arbitrii sa fie corecti de acum inainte. Poate sa le dea si cate 150 de lei la fiecare, numai sa arbitreze asa cum trebuie”.

No Comments

 1. Hotii striga hotii :)))) astia care sunt vinovati vorbesc? :)))) ala care a facut blat cu aia de la curcani?
  speriatu care umbla cu cioara vopsita de la barajul cu belciugatele?
  Crivat care a promovat pe gogosari?
  Si roseti care si-a facut treaba cu arbitrii barani si a promovat?
  Lehliu care i-a batut pe ciocanesti anu trecut cum i-a batut? Tot cu batrani? Hotilooorrrrrr !!!!!
  SUNTETI NISTE NEISPRAVITI. daca nu da unu un ban la arbitrii nu mai face nimic.