SPORT — 21 iulie 2014 at 01:44

Victor Petre a vrut sa plece la Modelu

by

Antrenorul Ion Rauta este pus pe fapte mari. Tehnicianul Dunarii Calarasi a transferat pana acum jucatori ce au evoluat in Liga a 3-a, astfel ca ar fi normal ca jocul echipei sale sa arate mult mai bine decat pana acum. Pe Borcea nu este insa totul numai lapte si miere. Sunt si jucatori carora nu le convine ceea ce se intampla acum la club si isi doresc sa se desparta de catre gruparea „galben-albastra”.
Marian Serban nu mai are mult de stat la Calarasi. Cei de la Inainte Modelu au aflat de acest lucru si deja pregatesc o oferta pentru golgheterul Dunarii. In sezonul urmator, Rauta vrea sa il titularizeze pe masivul Viorel Stanciu pe postul pe care a fost utilizat pana acum Serban. De asemenea, in banda stanga, acolo unde evolua cand se afla sub contract cu Prefab Modelu, tehnicianul calarasenilor il prefera pe Valentin Andrei, jucator aflat si pe placul lui Viorel Ivanciu.
Un alt jucator care nu se simte bine la Dunarea este Silviu Matei, dar acesta are rabdare si stie ca va ajunge sa joace titular in momentul in care jucatorii cu care se concureaza pentru postul de mijlocas defensiv vor incepe sa dea gres. In schimb, Victor Petre nu da dovada de aceeasi staruinta si a negociat in aceasta vara un transfer la Modelu. Costica Stefan, presedintele calarasenilor, a aflat acest lucru si l-a anuntat pe tuciuriul mijlocas ca nu poate pleca sub nici o forma la echipa antrenata de catre Jose Valeriu Petrescu.

Comments are closed.