SPORT — 21 iulie 2014 at 05:18

Primele "amicale" pentru juniori

by

Dunarea Calarasi se va inscrie in campionatul de juniori republicani. Masura este una cat se poate de buna si a fost primita cu bratele deschise in orasul de pe malul Borcei. Primele meciuri oficiale se vor disputa la 6 septembrie. Deocamdata, FRF nu a anuntat componenta seriei din care va face parte gruparea „galben-albastra”.
Sambata, juniorii A ai Dunarii, antrenati de cuplul Marius Paun – Cosmin Onofrei, au invins, intr-o partida amicala disputata la Calarasi, pe Infratirea Stefan Voda, formatie nou infiintata si care va activa in Categoria Onoare. Calarasenii, avand in componenta jucatori ce au evoluat pana acum sub forma de imprumut la echipe precum Ciocanesti si Independenta, s-au impus cu 12-1.
Duminica a venit randul juniorilor B, antrenati de cuplul Mirel Condei – Mircea Stefan, sa isi masoare fortele intr-un joc de verificare. Adversarul a fost Unirea Slobozia, tot juniori B, acolo unde antrenor este fostul jucator al Dunarii Calarasi, Marius Milea. Ialomitenii s-au impus cu 6-1. Pana la inceperea campionatului, juniorii calaraseni vor continua seria partidelor amicale.

Comments are closed.