SPORT — 21 iulie 2014 at 04:46

Florea costa o mie de dolari

by

Dupa promovarea in Liga a 3-a, Inainte Modelu s-a despartit de Ene si Florea. Acum, cei doi jucatori isi incearca norocul tot in judetul Calarasi, dar la Venus Independenta, formatie care a castigat de sapte ori titlul de campioana judeteana. Daca in cazul lui Ene nu ar fi probleme cu transferul sau, nu acelasi lucru se poate spune si despre Florea.
In vara anului trecut, modelenii au platit 2.000 de lei celor de la Metaloglobus Bucuresti in schimbul transferului. Jucatorul a semnat un angajament pe trei sezoane cu gruparea condusa de catre Victor Neagu, incasand o prima de instalare in valoare de 500 de lei. In iarna, Florea a parasit echipa din Modelu pentru a lucra in strainatate. Experienta sa peste hotare a fost una scurta, iar cei care l-au ajutat in momentele de disperare au fost tot modelenii.
Conducatorii campioanei judetene i-au trimis lui Florea 800 de lei in primavara acestui an pentru a se intoarce din strainatate in tara si pentru a evolua in continuare la Inainte Modelu. Florea s-a intors in patria mama si a intrat imediat sub comanda lui Jose Valeriu Petrescu. Dupa castigarea barajului de la Ploiesti, jucatorul si-a manifestat intentia de a purta negocieri cu oamenii din conducerea clubului pentru a obtine o crestere salariala importanta, lucru cu care primarul Gica Dobre nu a fost de acord.
Acum, pentru a obtine actele de transfer, Daniel Florea trebuie sa bage mana in buzunar. Suma se poate negocia si va fi platita de catre noua echipa a jucatorului. Modelenii cer in acest moment o mie de dolari pentru jucatorul pe care il au sub contract, dar este greu de crezut ca vor obtine atat de mult bani. Independenta trebuie sa fie foarte atenta in cazul unui astfel de jucator. Intr-adevar, pentru Barcelona de Calarasi ar fi un mare castig sa poata avea in echipa un fotbalist precum Florea, numai ca acesta obisnuieste sa ceara bani de fiecare data cand ramane fara ceapa in camara, i se taie curentul sau a fost prins fara bilet in autobuz. Practic, Florea este noul Motorina.

Comments are closed.