SPORT — 20 iulie 2014 at 10:41

Oltenita s-a impus la Manastirea

by

Exact ca in vremurile bune, cand evoluau in Divizia C, Manastirea si Oltenita s-au intalnit duminica, de la ora 11:00. De data aceasta a fost doar o partida de verificare pe care formatia oaspete a castigat-o cu scorul de 5-3. Oltenitenii si-ar fi dorit ca miercuri, 23 iulie, sa se joace returul, dar antrenorul gazdelor, Gheorghe Stamelatos, a refuzat oferta. Tehnicianul si-a motivat decizia prin faptul ca nu doreste sa intalneasca atat de repede un adversar pe care il cunoaste deja si in fata caruia nu ar putea alinia cea mai buna formula.
Pana la inceperea campionatului, Unirea Manastirea va juca un meci de verificare sambata, 26 iulie, cu incepere de la ora 10:30, in deplasare, contra celor de la Dunarea Calarasi. O saptamana mai tarziu, Cotea & Co isi vor testa fortele contra celor de la Dunarea Ciocanesti. Prima partida oficiala va avea loc la 9 august, in Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu.
In partida de astazi, Stamelatos a testat mai multi jucatori din Capitala, dar nu s-a hotarat pe care ii va retine in lot. In teren s-au mai aflat Ispas si Bajenaru, care in sezonul trecut au castigat titlul de campioni judeteni, Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu si au promovat in Liga a 3-a in tricoul lui Inainte Modelu. Foarte probabil, cei doi jucatori crescuti de catre Dunarea Calarasi vor ramane la Manastirea. In schimb, Laurentiu Novac, folosit de Stamelatos in repriza a doua, nu va ramane la gruparea condusa de catre Costel Perca.
„Am intalnit un adversar bun. In jocul celor de la Oltenita se cunoaste mana lui Virgil Bogatu. Au avut trasee de joc, au fost mai bine pregatiti fizic, ceea ce mi se pare normal din moment ce au inceput pregatirea in urma cu o luna de zile. Eu sunt multumit de efortul jucatorilor mei. A fost un antrenament util pentru ambele echipe”, a declarat Stamelatos.

Comments are closed.