SPORT — 19 iulie 2014 at 12:58

Dunarea se pregateste de promovare

by

Gruparea „galben-albastra” duce o campanie de transferuri care ii face pe oamenii de fotbal din Calarasi sa creada ca scopul clubului condus de catre Costica Stefan este promovarea in Liga a 2-a. La finalul sezonului trecut, Viorel Ivanciu, presedintele Consiliului Director, a promis ca echipa va transfera doar jucatori din judet, insa ceea ce se intampla acum la echipa este in totala contradictie cu cele afirmate de catre cel care face si desface la Dunarea.
Dupa Sergiu Popescu si Alexandru Badaluta, antrenorul Ion Rauta a reusit sa aduca la Calarasi inca un jucator cu experienta. Este vorba despre Constantin Bumbac. Toate vedetele venite in aceasta vara pe Borcea au evoluat candva pentru Farul Constanta, acolo unde tehnician de acum al Dunarii a fost antrenor o buna perioada de timp. In aceste conditii, lui Rauta, care in iarna nu si-a asumat nici un transfer, i se vor putea pune in carca toate rezultatele echipei.
Presiunea este mare acum pe umerii tehnicianului, dar avand sprijinul total al presedintelui Costica Stefan este greu de crezut ca lucrurile nu vor ajunge sa mearga asa cum trebuie. In acest moment, la echipa se mai afla in probe inca trei jucatori de valoare. Este vorba despre Botea, un fundas central care a fost anul trecut in lotul celor de la FC Clinceni, Slavu, care a evoluat la FC Olt Slatina, si Parvu, de la Unirea Slobozia.
In aceasta vara s-a renuntat la Olteanu, Huzuneanu, Nicodim si Topor. Doar ultimul nu a ajuns la Modelu, preferand sa joaca pentru Dunarea Ostrov, echipa din localitatea in care locuieste si unde administreaza cateva afaceri ale familiei sale. Jucatorii adusi pana acum la Calarasi sunt, cel putin ca CV, peste cei care au fost trimisi la plimbare. In cazul in care proiectul va da gres si de aceasta data, atunci vom putea trage concluzia ca la Dunarea nu se urmareste performanta, ci tocarea banului public.
Astazi, intr-o partida de verificare disputata contra celor de la Abatorul Slobozia, formatie care evolueaza in Liga a 4-a, elevii lui Ion Rauta s-au impus cu 5-1. La pauza, scorul a fost egal, 1-1. Golurile calarasenilor au fost marcate de catre Mircea Stefan, Bodo Kanda si Viorel Stanciu, acestia din urma reusit sa marcheze de cate doua ori. De remarcat faptul ca Marian Serban, golgheterul echipei in ultimele doua sezoane, a fost rezerva, fapt ce vine sa alimenteze zvonurile potrivit carora atacantul s-ar afla pe aceeasi lista neagra cu jucatorii care au fost deja dat afara de la echipa.
 

No Comments

  1. La prima infrangere mister onofrei care are cateva clase dar vrea sa i se spuna profesor:))) o sa sarbatoreasca infrangerea iar noi, jucatorii, sunt3m cei mai slabi si costica stefan un nenorocit

  2. suporter Dunarea

    De ce aduceti ,,resapati” din astia refuzati de altii ? Ii aduceti la Dunarea ca vedete ? D-le Rauta , daca pierzi si anul acesta obtinerea de rezultate bune pe mina ,,resapatilor” este clar ca la Dunarea se vrea doar ,,tocarea” de bani publici si nu rezultatele !