SPORT — 18 iulie 2014 at 08:26

"Nu stiu daca mai raman la echipa"

by

Victoria Dragos Voda este una dintre putinele echipe din Liga a 4-a care la sfarsitul acestei saptamani nu va disputa o partida de verificare. Motivul este reprezentat de faptul ca antrenorul Silviu Moldoveanu se gandeste tot mai serios sa renunte la functia pe care o detine, protestand astfel fata de nepasarea factorilor de decizie din localitate.
„Daca nu se gasesc bani ca sa ne facem un lot de jucatori asa cum trebuie, nu stiu daca mai raman la echipa. Ma voi retrage pentru ca nu vreau sa ma bat din nou pentru salvarea de la retrogradare. M-am saturat ca eu sa fac eforturi disperate si nimeni sa nu aprecieze. Acum exista bani pentru plata taxele catre AJF Calarasi, avem si buget pentru a achita baremul arbitrilor, dar ne trebuie si jucatori buni, iar acestia nu vin la Dragos Voda ca sa joace gratis. Posibilitati financiare exista, dar trebuie si vointa”, a declarat Moldoveanu.

No Comments

  1. Silviule , nu fi dezamagit ! Asa este peste tot ! Gindeste-te ca anul acesta este un an electoral cu doua scrutinuri de alegeri :europarlamentare si prezidentiale . De unde vrei sa mai fie bani si pentru fotbal ? Banii se duc in ,,galeti ” si pungi de zahar …..