Special — 15 iulie 2014 at 06:42

Ce se intampla in caz de dizolvare?

by

Judecatoria Calarasi ar putea decide joi, 17 iulie, dizolvarea AJF Calarasi. Hotararea nu va fi una definitiva, astfel ca va putea fi atacata cu recurs fie de catre Lucian Dumitrache, cel care a intentat procesul, fie de catre Aurel Dumitru, avocatul ce reprezinta forul fotbalistic judetean in fata instantelor judecatoresti.
In cazul in care se va ajunge in situatia nefericita de a se dizolva AJF Calarasi, oamenii de fotbal din judet nu stiu ce se va intampla cu sportul rege calarasean. www.sportcalarasean.ro a incercat sa afle cum vor reactiona conducatorii echipelor din Liga a 4-a si Categoria Onoare daca forul fotbalistic judetean se va dizolva.
Costinel Olteanu, viceprimar Tamadau: „Nu vom face nimic. Este o lupta cu morile de vant. S-a schimbat ceva dupa ultimele alegeri de la AJF Calarasi? Iar Gascanu, Ivanciu, Ion Radu, Coman, etc. Daca se ajunge la dizolvare inseamna ca Dumitrache nu e nebun. Persoanele care au ajuns sa ocupe functii prin incalcarea statutului nu vor mai avea voie sa faca parte din noua asociatie judeteana de fotbal. Avem conducatorii pe care ii meritam, in general, nu numai la fotbal”.
Ionut Puica, antrenor Partizan Crivat: „Mi se rupe”.
Nelu Tatu, viceprimar Valcelele: „E cam groasa. Daca ajungem sa ne dizolvam nu o sa mai jucam fotbal. Sa plateasca cei care au gresit. Eu nu am nici o vina. Lumea din judet nu trebuie sa sufere din cauza celor care s-au ocupat de documente”.
Silviu Moldoveanu, antrenor Victoria Dragos Voda: „Ne vom inscrie in Ialomita”.
 

Comments are closed.