Special — 15 iulie 2014 at 13:25

"AJF nu-l mai plateste pe Gascanu"

by

Doru Dinca – Motanu, presedintele AJF Calarasi, sustine ca Daniel Stefan – Gascanu, seful Colegiului Judetean de Arbitri, nu mai primeste salariu din partea forului fotbalistic judetean. Potrivit celui care conduce fotbalul calarasean, Gascanu s-ar fi angajat la o firma din Calarasi care activeaza in domeniul asigurarilor.
„Nu stiu despre ce firma este vorba, dar el nu mai primeste salariu de la AJF Calarasi. Cu toate acestea, Gascanu continua sa vina zi de zi la sediu si sa munceasca la fel ca pana acum. Se poate verifica foarte simplu ca AJF nu-l mai plateste pe Gascanu”, spune Motanu. Pentru ca toata lumea sa creada ca cele spuse de presedintele AJF Calarasi sunt adevarate, seful arbitrilor trebuie sa anunte public numele societatii pentru care lucreaza acum.
S-ar putea ca firma la care munceste Daniel Stefan sa fie in stransa legatura cu una dintre echipele fruntase din campionatul judetean de fotbal. Pentru a elimina aceste suspiciuni, Dinca este obligat sa ii ceara sefului arbitrilor sa dovedeasca faptul ca lucreaza la o societate comerciala fara nici o legatura cu lumea fotbalului.
 

No Comments

  1. sa fie oare independenta?…….doar nea Doru stie….dar ne spune dupa ce termina treiratul!!!…daca mai este in functie:)))))