SPORT — 14 iulie 2014 at 05:31

Dunarea si Modelu incep pregatirea

by

Astazi, cele doua reprezentante ale judetului Calarasi in Liga a 3-a vor incepe pregatirea de vara. Campionatul va debuta sambata, 30 august. FRF inca nu a anuntat daca meciurile se vor juca la matineu, asa cum ar fi bine pentru fotbalul calarasean, sau dupa-amiaza, la concurenta cu Liga Tractoristilor.
La Dunarea Calarasi nu se anunta o campanie de transferuri spectaculoasa in acest moment. Din lotul avut la dispozitie de antrenorul Ion Rauta in sezonul trecut au disparut Ionut Olteanu, Bogdan Topor, Razvan Huzuneanu si Marius Nicodim. Ultimii doi s-au mutat la rivalii de la Inainte Modelu. Deocamdata, este certa doar sosirea lui Alin Nicolescu, 19 ani, de la Agricola Borcea. Pana la inceperea campionatului, calarasenii vor testa o serie de jucatori. Posturile deficitare sunt cele de fundas central, fundas stanga, atacant si mijlocas defensiv.
Gruparea „galben-albastra” nu va merge intr-un stagiu de pregatire centralizata la munte. In schimb, va participa la inceputul lunii viitoare la un turneu ce va avea loc la Tandarei si la care vor mai participa Unirea Slobozia, Farul Constanta, Sageata Navodari, CFR Constanta, Callatis Mangalia, Delta Tulcea si Viitorul Insuratei. Antrenamentul de astazi al formatiei lui Ion Rauta este programat la ora 16:00.
Modelenii lui Jose Valeriu Petrescu sunt asteptati la stadionul din comuna in jurul orei 16:45. La prima sedinta de pregatire vor participa 26 de jucatori. Acestia sunt Bratu, Chirita, Dragnea, Ionel, Nicodim (Dunarea Calarasi), Huzuneanu (Dunarea Calarasi), Chiru (Agricola Borcea), Patru (Liceul Mircea Eliade), Tutuianu, Mitrea, Gheorghita, Gheorghe (Agricola Borcea), Penita (Avantul Dor Marunt), Pena (Dunarea Ciocanesti), Ragalie (Spicul Roseti), G. Anghel (Spicul Roseti), Giugiumica, Dumitrescu, Cl. Popescu (Agricola Borcea), Vernescu (Victoria Lehliu Gara), Mihaita (Liceul Mircea Eliade), Dinica (Liceul Mircea Eliade), Stirbu (Progresul Fundulea), S. Tanase (Unirea Dragalina). E. Tanase (Unirea Dragalina) si Avram (Unirea Slobozia).
Clubul condus de catre Victor Neagu a renuntat la Rosu, Ungureanu, Hartescu, Neagu si Ene, care isi cauta acum angajamente la alte echipe din judet. La sfarsitul acestei luni, Inainte Modelu va pleca intr-un stagiu de pregatire centralizata. Localitatea in care va avea loc pregatirea montana inca nu a fost stabilita.
 

Comments are closed.