SPORT — 14 iulie 2014 at 01:09

Baican nu mai vine la Calarasi

by

La o saptamana de la reluarea pregatirilor, CSM Calarasi nu stie inca pe cei jucatori se va baza in sezonul urmator. Deocamdata au fost adusi doar cinci handbalisti noi si se incearca semnarea unor angajamente cu alti trei handbalisti noi. Este vorba despre un portar, un inter dreapta si un pivot.
Antrenorul Sabin Dacau este in cautare de jucatori noi si spune ca in cursul acestei saptamani se vor rezolva ultimele transferuri. „In proportie de 85%, lotul este definitivat. Nu vom avea probleme in Liga Nationala. Inceputul va fi cam greu pentru noi, dar sper ca oamenii din oras sa inteleaga aceasta situatie. Acum mai asteptam la echipa un portar si un pivot din Romania, si un ucrainean pentru postul de inter dreapta”, a declarat antrenorul Sabin Dacau.
Negocierile cu Bogdan Baican, de la HCM Baia Mare, au esuat. Pivotul in varsta de 22 de ani a preferat sa se transfere la HCM Constanta. Negocierile calarsenilor cu jucatorul s-au purtat printr-un intermediar. CSM Calarasi va participa la trei turnee de pregatire pana la startul Ligii Nationale. Primul se va desfasura la sfarsitul acestei luni, la Bucuresti, si va fi organizat de catre Dinamo.

Comments are closed.