SPORT — 13 iulie 2014 at 13:22

Sarulesti vrea schimbari in judet

by

Peste o luna de zile vor incepe meciurile oficiale ale sezonului competitional 2014-2014. AJF Calarasi a decis ca la 9 august sa se desfasoare turul I al Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu. Daca cineva este in stare sa gandeasca un sistem competitional sanatos, nu ca pe vremea lui Bratu Cataros, normal ar fi ca echipele din Liga a 4-a sa nu fie programate in aceasta faza a competitiei. Mai intai trebuie sa joace formatiile din Categoria Onoare, iar castigatoarele sa joace in faza urmatoare cu echipele din elita fotbalului calarasean. Este foarte simplu. Trebuie doar ca cineva sa preia modelul celor de la FRF, lucru care este greu de crezut ca se va intampla din moment ce la Casa Alba nu exista televizor.
Dinamo Sarulesti a retrogradat din Liga Tractoristilor si sa pregateste pentru a activa in ultimul esalon fotbalistic. Delegatul Florin Dumitru cere ca AJF Calarasi sa reorganizeze campionatul judetean. „Nu ma intereseaza ce se intampla in Liga a 4-a. Nu mai jucam acolo, nu avem dreptul sa ne dam cu parerea. Eu acum vorbesc doar despre Categoria Onoare. AJF Calarasi ar face bine sa organizeze o singura serie de Liga a 5-a, numai cu echipele care au conditii cat de cat acceptabile. Sa se faca o serie cu 20 de echipe si sa promoveze primele patru. Asa ar fi normal. Mie nu mi se pare normal ca Frasinet, de exemplu, care nu are stadion si a folosit in timpul campionatului jucatori pe fals, sa ajunga la baraj, iar Valcelele sau oricare echipa unde jucatorii sunt pe bune si unde mai exista si o baza sportiva sa ramana tot in Categoria Onoare. Voi sustine ideea unei singure serii in Categoria Onoare, cu 20 de echipe. Astfel, AJF Calarasi va putea organiza si Liga a 6-a, pentru echipele care au stadioane cu lungimea de 75 de metri si latimea de 25. La acel nivel trebuie sa se organizeze doar turnee, iar echipele sa fie obligate sa foloseasca doar jucatori Under 23”, este de parere dinamovistul.
 

No Comments

  1. De acord pana la un p.ct. cum sa promoveze 4?Pai noi vrem sa reducem nr.echipelor sau ajungem la 20?

  2. Ca sa promoveze si sarulesti dc crezi ca vrea 4 omul ala nu are nici o treaba cu fotbalul…

  3. Am mai mulți ani de fotbal decât ai tu de școală ma băiatule.a fost o părere personală la o intrebare pusa de Sorin.sunteți mai mulți care faceti comentarii doar să criticați.