Special — 13 iulie 2014 at 01:50

Dumitrache isi explica inversunarea

by

Saptamana ce va incepe maine poate va fi una deosebit de importanta pentru istoria fotbalului calarasean. Judecatoria Calarasi ar putea pronunta joi, 17 iulie, o hotarare judecatoreasca prin care AJF Calarasi se dizolva. Procesul a fost intentat de catre Lucian Dumitrache, presedintele Fortunei Tamadau, iar povestea se anunta una cat se poate de complicata.
Daca instanta va decide ca Asociatia Judeteana de Fotbal trebuie sa se dizolve, hotararea va putea fi atacata cu recurs. In cazul nefericit in care se va dicta vreo astfel de masura, oamenii de fotbal nu trebuie sa dramatizeze. Pana in toamna ar fi timp pentru constituirea unei noi asociatii judetene de fotbal, iar desfasurarea competitiilor locale nu ar fi afectata foarte tare. Doar un eventual recurs din partea AJF Calarasi ar putea face ca lucrurile sa se complice inutil. Intr-o astfel de situatie se poate intampla ca o hotarare irevocabila sa apara prin iarna, in plin campionat si atunci chiar va fi o tragedie. Echipele cu pretentii vor putea fi cheltuit pana atunci poate chiar si un miliard de lei vechi pentru atingerea obiectivului, bani care se vor fi dovedit ca au fost aruncati pe apa sambetei daca AJF Calarasi se va dizolva, iar campionatul judetean isi va trage obloanele.
Lucian Dumitrache, ca oricare cetatean din Romania, are tot dreptul din lume sa se adreseze instantelor de judecata si sa ceara tot ce isi doreste. Doar judecatorul este cel care decide daca are sau nu are dreptate. Presedintele Fortunei Tamadau a explicat care este unul dintre motivele pentru care isi doreste foarte mult sa castige cele doua procese care sunt acum pe rol la Judecatoria Calarasi. „Joi, cand am fost la proces, a venit la mine Aurel Dumitru, avocatul AJF Calarasi. Am discutat mai multe lucruri si i-am spus ca sunt si mai inversunat de cand am vazut Doru Dinca nu a schimbat nimic in fotbalul calarasean. Il tine tot pe Gascanu in fruntea arbitrilor si, mai nou, l-a pus pe Ivanciu ca sa faca delegarile. Cred ca pentru tot fotbalul calarasean ar fi mai bine ca AJF Calarasi sa se dizolve si sa porneasca totul de zero, numai cu oameni corecti, care stiu ce au de facut si nu incalca legile”, a declarat Dumitrache.
Spusele oficialului de la Tamadau vin sa confirme faptul ca Doru Dinca este tras in jos de catre Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri. De aceeasi parere cu Dumitrache sunt si conducatorii de la Dunarea Calarasi si Inainte Modelu, adica reprezentantele judetului Calarasi in Liga a 3-a. Poate ca Dumitrache e un nebun, desi n-as crede asta, dar oamenii care conduc cele mai bune cluburi din judet sigur sunt cu analizele la zi, altfel nu ar fi fost cu echipele unde sunt in acest moment.

No Comments

  1. Bai nene , tu iti dai seama ce se va putea intimpla daca AJF se va dizolva ? si pentru ce : pentru ambitia unui om de a deveni el seful AJF . Adica toti de acolo nu sunt buni si doar Dumitrache ar fi bun . Echipele vor investi bani , si nu numai , in fotbal si din cauza unui ,,neica nimeni” sa se trezeasca ca au aruncat banii pe fereastra . Du-te mai nene la un psihiatru ! Serios ! Tu vrei sa-ti bati joc de un judet intreg doar fiindca vrei sa fii seful AJF ? Pai cine te voteaza ? Asta ar insemna ca si noi toti sa vrem sa fim in toamna presedinti ai Romaniei , iar daca nu vom reusi , sa dam in judecata statul roman la Haga pentru a ne ,,pune” pe fiecare dintre noi presedinti , macar o zi ! Fa-ti un control !!!!!!

  2. Se fac alegeri si va a vea ca la prima alegere un vot de la echipa sa atat :))))